Vegan verf van Pure & Original

Vegan, een term die we steeds vaker tegenkomen. Veganisme is in opkomst. En dat geldt niet alleen voor eten, maar voor onze hele leefstijl. Dus ook voor ons interieur. De verf van Pure & Original is dierproefvrij en vegan, er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke en organische pigmenten. Ideaal voor een vegan interieur.

Geschikt voor iedereen, van jong tot oud

De verf is niet alleen geschikt voor een vegan leefstijl, maar ook voor zwangere vrouwen, huisdieren en kinderen. De verf bevat namelijk zo min mogelijk schadelijke stoffen en is op waterbasis. Belangrijk hierbij is, dat een deel van onze verf zelfs volledig VOS-vrij is. Dit zorgt ervoor dat de verf bijdraagt aan een positief binnenklimaat, veilig is voor de lucht die jij inademt, veilig is voor jouw gezin, jouw huisdieren en geschikt voor mensen die last hebben van een allergie.

Vegan en duurzaam

Het gebruiken van vegan verf is dus niet alleen voor jezelf een goed idee, maar ook voor het milieu. De verf is duurzaam en onze Fresco kalkverf is ook nog eens circulair. Wat inhoudt dat deze recyclebaar is en weer kan worden opgenomen door de aarde. Dit geldt ook voor onze verpakkingen, de verfblikken zijn bijvoorbeeld 100% recyclebaar en de labels worden gemaakt van PET die daarmee ook recyclebaar zijn.

Vegan interieur

Wil jij graag overstappen naar een vegan interieur of jouw interieur afmaken met vegan verf? Pure & Original helpt jou bij het creëren van een prachtig, vegan interieur. Kies uit een groot aantal prachtige kleuren, van zachte pastelkleuren tot diepe tinten, van koele tot warme tinten en alles ertussen in.

Deel dit artikel