Duurzame en vegan verf - De Pure & Original Standaard

Als internationaal merk staan wij voor de beste kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen en alleen de beste materialen worden gebruikt voor onze verf. Al onze producten zijn op waterbasis en worden gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten. Onze verf heeft het laagste VOS-niveau dat mogelijk is, sommige verf is zelfs helemaal VOS vrij. Dit zorgt er niet alleen voor dat onze verf duurzaam is. Ook zijn onze verven vegan en dierproefvrij.

Pure & Original verf wordt ethisch geproduceerd in België en voldoet aan hoge kwaliteitsniveaus, met de kleinste ecologische voetafdruk in gedachten.

Je hoeft je geen zorgen te maken, wetende dat onze verf bijdraagt aan een positief binnenklimaat, veilig is voor de lucht die jij inademt, veilig is voor jouw gezin en geschikt is voor gevoelige gebruikers en mensen met een allergie.

Duurzame verf kopen

Ook als je verf koopt, is het fijn om te weten dat het product dat je koopt een minimale impact heeft op de mens en het milieu. Het volledige assortiment van Pure & Original bestaat uit duurzame verf die we ethisch produceren in onze verffabriek in België. Daarbij houden we de kleinste ecologische voetafdruk in gedachten.

Duurzame verf Pure & Original

“We streven ernaar om met onze verf de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden ”

Lees alles over de duurzame, vegan verf van Pure & Original

We vertellen je graag over de voordelen van duurzame verf voor jou, je gezin en de rest van de wereld. Onze duurzame verf:

- Is op waterbasis
- Is gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten
- Bevat zo min mogelijk (onnodige) toevoegingen
- Heeft het laagste VOS-niveau mogelijk (soms zelfs helemaal VOS-vrij)
- Bestaat uit natuurlijke ingrediënten
- Is vegan en dierproefvrij
- Is kindvriendelijk
- Bevat CO2 absorberende eigenschappen
- Wordt duurzaam verpakt

Certificaten

Onze verven voldoen aan de strengste mileu- en kwaliteits eisen. Wij streven ernaar zo duurzaam en milieubewust om te gaan met onze producten als mogelijk. Om dit kenbaar te maken hebben wij een (eco)label.

Ecolabel Pure & Original
Indoor air emissions – binnen klimaat eco label
Toepasbaar op alle verfsoorten.