Traditional Paint High-Gloss Silver Gold Iris Floor Pure & Original

Elements Collection

Een sprankelende variatie op de kleurencollectie

Pure & Original presenteert de Elements Collection. Sprankelende varianten van de huidige kleurencollectie die de wanden doen stralen. Glans is luxe, mysterieus, ultra chique en uniek! Deze verf geeft vanuit iedere hoek een andere beleving van dezelfde kleur. Zo geef je bijvoorbeeld wanden, plafonds, (keuken)kasten en deuren een unieke uitstraling.

De Elements Collection vindt haar oorsprong in de natuurlijke elementen zilver en goud. Net als de andere verfsoorten van Pure & Original is ook deze collectie in nagenoeg alle kleuren leverbaar. De Elements Collection bestaat uit 2 verfsoorten met als basis Classico Krijtverf en Traditional Paint High-Gloss.

‘A touch of glamour from nature’

De Classico Elements Collection combineert de ultra matte uitstraling met een parelmoerachtige schittering. De Traditional Paint High-Gloss Elements Collection kenmerkt zich door haar hoge glans effect verrijkt met een volle schittering. Speciaal voor de Elements Collection zijn er 7 nieuwe kleuren ontwikkeld: Gold, Brass, Bronze, Rose Gold, Copper, Silver en Gunmetal. Beleef de pure en rijke uitstraling van deze machtige elementen.

Bovenstaande 7 nieuwe kleuren zijn alleen beschikbaar in Traditional Paint High-Gloss lakverf. Deze verfsoort onderscheidt zich van andere lakverven door haar extreem lage VOS gehalte en mag hierdoor ook op wanden en plafonds toegepast worden.

De verwerking van de Elements Collection is gelijk aan die van het gekozen type verf. Kies je voor de Classico Elements Collection (ongeacht welke kleur), dan kan de verwerking van Classico krijtverf aangehouden worden. Hetzelfde geldt voor Traditional Paint High-Gloss. Meer informatie over verwerking, droogtijden, rendement, ondergrond, voorbereiding etc. vind je in de technische fiches op de website van Pure & Original.

Hoe breng je de Elements Collection aan?

Hoe breng je Traditional Paint High-Gloss Elements aan over Marrakech Walls?

Welke primerkleur?

Gebruik voor het creëren van de optimale kleur Traditional Paint High-Gloss Elements Collection de aanbevolen primerkleur toe zoals in het schema hiernaast vermeld.