Over Pure & Original

Pure & Original is een Nederlands verfmerk, ontstaan in 2006. Uitgesproken kleuren, vergrijsde tinten, hoogglans, mat of juist afwasbaar. Met de keuze uit een groot aantal verfsoorten en kleuren. Het verf assortiment is onder andere binnen toepasbaar op wanden, meubels, trappen en vloeren, maar ook buiten op bijvoorbeeld houtwerk en de gevel.

De beste kwaliteit en de bijdrage van onze verf aan een prettig binnenklimaat met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk is erg belangrijk voor ons. Daarom voldoet Pure & Original verf aan de hoogste eisen, is het op waterbasis, vegan en wordt het gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten. De verf wordt pas ingekleurd als er een verfsoort en kleurkeuze is bepaald. Daarmee is het aanbod altijd passend op de vraag en ontstaat er geen onnodig geproduceerde verf.  Ook aan de verpakking is gedacht. Onze verfblikken zijn bijvoorbeeld 100% recyclebaar en de labels worden gemaakt van PET die daarmee ook recyclebaar zijn. De juiste keuze van onze toeleveranciers is daarom ook voor ons van groot belang. Zo beoordelen we de duurzaamheid inspanningen van onze partners in de keten. Uiteindelijk is duurzaamheid niet beperkt tot het product wat wij leveren maar is het onderdeel van de gehele keten. Van ruwe grondstof tot op de wand.

De verf wordt ondanks moderne technologie tot op de dag van vandaag nog steeds met ambachtelijke passie in België geproduceerd. Samenwerking, vakmanschap en passie staan hierbij centraal. Ontdek verrassende kleurcombinaties, unieke verfsoorten en creëer de stijl en sfeer die bij jou past met Pure & Original.

...en de eerste strepen met Pure & Original waren gezet.