Applicateurs, top schilders

Naast het zelf aanbrengen van de verf, kan dit ook uitbesteed worden aan een professioneel bedrijf.
Pure & Original werkt samen met een geselecteerde schilders en applicateurs. Deze bedrijven zijn vakkundig en gespecialiseerd in het werken met de Pure & Original verven. Dit zorgt ervoor dat jouw interieur het beste uit de verf komt!

Regio noord Nederland

Impress Allround Schilderwerken

Impress Allround Schilderwerken helpt in advies en het uitvoeren van ideeën, zij maken van een huis een thuis. En waar kun je dat beter mee bereiken dan met de producten van Pure & Original, die aanvoelen als een warme deken. Als voormalig Nederlands kampioen schilderen en met liefde voor interieur, staan ze graag voor je klaar.

Regio: Groningen, Drenthe en Friesland
Telefoon: 06-42607708
E-mail: info@impressschilderwerken.nl

Rene Laeven Schilderwerk

René Laeven Schilderwerk voert zijn schilderwerk zoveel mogelijk uit met verf op basis van natuurlijke grondstoffen. Hij heeft plezier en passie voor zijn vak en vindt goede communicatie erg belangrijk. Door de jarenlange ervaring in de verfbranche is René Laeven goed op de hoogte van veel verfsystemen en ondergronden.

Regio: Groningen en Drenthe
Telefoon: 06 28796509
E-mail: info@renelaevenschilderwerk.nl

Regio midden Nederland en randstad

Wijnands Schilderwerken

De samenwerking met Wijnands Schilderwerken is geen toeval. Zij zijn zeer vakkundig en gespecialiseerd in het werken met Pure & Original verf. Ze kunnen adviseren in kleur- en materiaalgebruik en nemen het project indien gewenst totaal uit handen.

Regio: Amsterdam
Telefoon: 020-7865770
E-mail: contact@wijnandsschilderwerken.nl

Van Losenoord

Van Losenoord is Star Dealer van Pure & Original en heeft een schat aan ervaring en deskundigheid. Of het nu gaat om tips over het zelf aan te brengen van de verf, of door een van hun professionele schilders. Zelf schilderen? In de winkel / showroom zijn alle Pure & Original producten op voorraad.

Bezoekadres: De Costastraat 33, 3881 JD Putten
Telefoon: 0341-352515
E-mail: winkel@losenoord.nl

Stek schilderwerken

Stek schilderwerken helpt je graag in de winkel voor advies, maar kan met eigen schilders ook het schilderwerk uit handen nemen.

Bezoekadres: Schotdeuren 27, 4241 BP Arkel
Telefoon: 0183-561380
E-mail: info@stekschilderwerken.nl

Meesterschilders Bakker

Meesterschilders Bakker is al sinds 1925 actief en heeft een schat aan ervaring en vakmanschap in huis als het gaat om schilderwerk. Zij zijn gespecialiseerd in rustieke en authentieke afwerkingen en hoogwaardige kwaliteit. De producten van Pure & Original, kunnen zij daardoor op professionele wijze aanbrengen.

Regio: Hardinxveld Giessendam e.o. (Leerdam, Rotterdam, Schoonhoven, Werkendam)
Bezoekadres: Prisma 81, 3364 DJ Sliedrecht
Telefoon: 0184-701595
E-mail: http://www.meesterschildersbakker.nl

Kleur & Sfeer

Kleur & Sfeer is Star Dealer met een fantastische showroom waar bijna alle verfsoorten van Pure & Original toegepast zijn. Je krijgt naast een goed advies, ook direct een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling van de verfsoorten.

Regio: Heel Nederland
Bezoekadres: Rijthoek 17a, 4175 LM Haaften
Telefoon: 0418-653650
E-mail: info@kleursfeer.nl

Van Veen Schilderwerken

Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, decoratieve wandafwerking, houtrot reparaties, restauraties en winkel schilder- en spuitwerk, kan ook als nachtschilder worden ingezet. Van Veen Schilderwerken bestaat uit een klein, deskundig team dat met zorgvuldigheid en precisie te werk gaat. Met het vakkundige onderhoud van uw schilderwerk zullen de schilders de levensduur van je woning bevorderen.

Regio: Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Leidendorp, Den Haag, Noordwijk, Voorschoten, Warmond
Bezoekadres: Amphoraweg 16G, 2332 EE Leiden
Telefoon: 06-17863272
E-mail: vanveenschilderwerkenbv@gmail.com

Piccolina Schilderwerken

Mijn passie voor kleur, interieur, mooi en strak schilderwerk maar vooral de bijzondere wandafwerkingen. Maakt dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en ik dit met heel veel passie en gedrevenheid uitvoer.  Ik werk daarom graag met de producten van Pure & Original omdat ik alleen ga voor topkwaliteit en het mooiste eindresultaat.  Ik ben gespecialiseerd in luxe wandafwerkingen met o.a. Fresco kalkverf, Marrakech Walls en de mooie matte krijtverven.

Regio: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Soest, Utrecht
Telefoon: 06-23893247
E-mail: info@piccolinaschilderwerken.nl

Regio zuid Nederland

Ackermans schilderwerken

U koestert uw woning, bedrijfspand of historisch gebouw. Net zoals bij de Bossche ambacht schilders is er een intense liefde voor kleur, uitstraling en afwerking. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke topproducten en de producten van Pure & Original sluiten daar zeer goed op aan. Vak schilders met passie voor natuur én hun vak!

Regio: Zuid Nederland
Bezoekadres: Poeldonkweg 5, ‘s Hertogenbosch
Telefoon: 06-27058761
E-mail: mail@martijnackermans.nl

Bijsterveld schilderwerken

Het werken met de topproducten van Pure & Original is onze passie, of het nu Marrakech WallsFresco kalkverfClassico krijtverf, Quartz gevelverf of Calx gevelverf betreft, wij staan in voor een subliem eindresultaat. Wij schilderen complete woningen, of het nu wanden, kozijnen, deuren of wat dan ook betreft.

Regio: Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg
Bezoekadres: Bekelaar 52a, Mierlo
Telefoon: 06-11927715
E-mail: info@bijsterveld-schilderwerken.nl