Instructievideo’s Pure & Original

Muurverf

Classico krijtverf

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Classico krijtverf en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Classico Elements

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Classico Elements en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Fresco kalkverf

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Fresco kalkverf en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Marrakech Walls

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Marrakech Walls en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Licetto

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Licetto en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Stucco verf

Massif

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Massif minerale stucco verf en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Lakverf

Traditional Paint High-Gloss Elements

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Traditional Paint High-Gloss Elements en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.

Traditional Paint High-Gloss Elements op Marrakech Walls

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Traditional Paint High-Gloss Elements over Marrakech Walls

Primer

WallPrim Pro

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van WallPrim Pro en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.
Voor OmniPrim Pro kan dezelfde werkwijze gehanteerd worden.

Afwerking

Dead Flat Eco Sealer

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Dead Flat Eco Sealer en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, droogtijden etc.

Italian Wax

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Italian Wax en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, droogtijden etc.

Varnish Ultra Matte

Bekijk de instructievideo voor het aanbrengen van Varnish Ultra Matte en download hieronder alle informatie met betrekking tot ondergronden, voorbereiding, droogtijden etc.