Hoeveel verf heb je nodig?

Hoeveel lagen zijn er nodig voor de gekozen verfsoort? En hoeveel verf heb je daar dan voor nodig per m2? Er tijdens de verfklus achterkomen dat je tekort hebt is vervelend maar veel verf overhouden is ook zonde. Daarom hebben we een handig overzicht voor je gemaakt waarin je een indicatie krijgt van hoeveel verf je nodig hebt.

Dit overzicht biedt houvast maar wil je zeker weten dat je genoeg verf besteld? Bezoek dan onze dealers of vraag een gratis kleuradvies aan wanneer je er niet uitkomt welke kleur en verfsoort je wilt.

Moonstone Green Iris Floor Pure & Original

Houd hier rekening mee

In dit overzicht houden we geen rekening met deuren, ramen of nissen bij het maken van onze berekeningen. Ook gaat de berekening uit van een gladde niet zuigende muur. Let er daarom goed op of je met een gladde muur te maken hebt, een poreuze muur (waarschijnlijk is hierbij meer verf nodig) en muren die van donker naar licht gaan of van een felle kleur naar een neutrale kleur. Het gebruik van de juiste primer en voorbereiding kan het aantal lagen helpen minimaliseren. Meer informatie hierover vind je in onze technische informatiebladen. Bekijk deze altijd voordat je met de verfklus begint.

Verfcalculator Pure & Original