Kleuradvies

Een andere sfeer in huis, of ga je binnenkort verhuizen? Wil je graag advies van een specialist om samen de juiste kleur en verf keuzes te maken? Pure & Original biedt gratis verfkleuradvies met hierbij een gratis handgeschilderde kleurenfolder.

Tijdens dit kleuradvies krijg je antwoord op jouw vragen. Denk aan: welke kleuren en verfsoorten geven nu net dat speciale effect dat ik zoek? Vullen deze kleuren elkaar aan of juist niet? Maakt deze kleur de kamer nu groter of kleiner? Of hoe maak ik die landelijke of juist moderne sfeer met kleur en verf?

Een goed gekozen kleur verrijkt de woning. De professionals van Pure & Original zijn je graag van dienst met hun kennis en advies. Schrijf je dan ook nu in, laat je vrijblijvend adviseren en maak gebruik van dit unieke aanbod.

Het kleuradvies in de winkel is gratis; als je het advies bij je thuis wenst, kan een vergoeding berekend worden.

Het is ook mogelijk om een online advies te krijgen, je kunt dit afstemmen met de Pure & Original dealer bij jou in de buurt.

Direct online verf bestellen? Klik hier voor een overzicht van onze dealers met webshop (met winkelwagen icoontje)
Past + Present Roermond showroom Pure & Original

Gratis kleuradvies aanvragen Pure & Original

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je op de hoogte gehouden worden?*
Wanneer je voor ja kiest, geef je ons toestemming om jouw emailadres aan onze online mailinglijst toe te voegen. Je ontvangt alleen een online nieuwsbrief bij de lancering van nieuwe producten, kleuren etc. Dit is slechts een paar keer per jaar.

Heel kundige hulp! We hebben een heel goed advies gekregen van vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader!

– Thea