Verfbenodigdheden

Voor iedere schilderklus het beste materiaal! Niet alleen het type verf bepaalt het uiteindelijke resultaat, dit is ook afhankelijk van het kiezen van de juiste kwast.
Op deze pagina vind je een overzicht van ons non-paint assortiment en informatie met betrekking tot verfsoort en beschikbare maten. Zo weet jij binnen een handomdraai welk materiaal je nodig hebt voor jouw verfklus.

Het non-paint assortiment is verkrijgbaar bij onze dealers.

Bekijk de non-paint productbrochure
Verfkwasten non-paint Pure & Original
Verfkwasten non-paint Pure & Original
Verfkwasten non-paint Pure & Original
Verfkwasten non-paint Pure & Original

Voor iedere schilderklus het beste materiaal

Platte verfkwasten

Platte kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze topkwast is inzetbaar bij alle lakken en verfproducten maar in het bijzonder voor alle watergedragen verfproducten. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking zonder strepen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
ClassicoLicettoTraditional Paint Eggshell, Traditional Paint High-Gloss, CarazzoWallPrim ProOmniPrim ProWallFixFresco Special FixDead Flat Eco Sealer

Beschikbaar in
3”, 2,5”, 2”, 1,5”, 1”

Ronde verfkwasten

Ronde kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel, opgebonden met grijze katoenen woeling. Deze topkwast is inzetbaar bij alle lakken en verfproducten maar in het bijzonder voor alle watergedragen verfproducten. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking zonder strepen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
ClassicoLicettoTraditional Paint Eggshell, Traditional Paint High-Gloss, CarazzoWallPrim ProOmniPrim ProWallFixFresco Special Fix

Beschikbaar in
18, 16, 14, 12, 10

Fresco Pro Kalkborstel

Kalkborstel in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze blokkwast is inzetbaar bij alle watergedragen verfproducten en ideaal voor het schilderen van grote oppervlakken en decoratieve verftechnieken als Fresco. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel (met FSC keurmerk) en emmerhaak. Deze kwast is handgemaakt in België.

Geschikt voor
ClassicoLicetto, Fresco, Marrakech Walls, WallPrim ProOmniPrim Pro

Kalei borstel

Kalei borstel in 50% witte gepluimde PVC-vezel, 30% wit Chinees varkenshaar en 20% holle polyestervezel. Deze blokkwast bevat een mix van verschillende soorten vezels die zorgen voor een goede verfopname en bezorgen de typische authentiek kaleistructuur. De PVC-vezels zorgen voor een veel lagere slijtage van de kwast tijdens het kaleien. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel (met FSC keurmerk) en emmerhaak. Deze kwast is handgemaakt in België.

Geschikt voor
Calx Kalei, Quartz Kalei

Spalter

Een spalter is een platte kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze kwast is een dunne, platte en stugge kwast waarmee je heel eenvoudig krijtverf met een authentiek, enigszins streperig of grove structuur kunt aanbrengen. Hierdoor krijgt de krijtverflaag al direct een robuust aanzicht. Ideaal ook voor het restylen van o.a. meubels en accessoires met Classico krijtverf. Ook geschikt voor andere decoratieve toepassingen of om vernis aan te brengen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
ClassicoFrescoDead Flat Eco Sealer

Beschikbare maten
150, 120, 100, 80

Japanse spatel

Een spatel speciaal opgenomen in het non-paint assortiment voor de verwerking van de Elements Collection en Fresco kalkverf. De spatel met buigzaam kunststof blad is uitermate geschikt voor de eindafwerking van decoratieve verftechnieken. Het handvat is gemaakt van een specifieke Japanse houtsoort: Hinoki en wordt in Japan geproduceerd.

Geschikt voor
Classico Elements Collection, Traditional Paint High-Gloss Elements Collection, Fresco

Marrakech Walls spatel

Een spatel speciaal ontwikkeld voor de verwerking van Marrakech Walls. De spatel met afgeronde hoeken loopt licht taps toe en heeft een voorgevormde grip voor een prettige handligging. De grip is gemaakt van beukenhout met FSC keurmerk.

Geschikt voor
Marrakech Walls 

Massif Roller

Een structuur roller die aan het assortiment is toegevoegd voor het aanbrengen van Massif minerale stucco verf. De roller is inclusief een houder van 18 cm met een voorgevormde grip voor een prettige handligging. De grip is gemaakt van beukenhout met FSC keurmerk.

Geschikt voor
Massif

Massif Spreader

Een rubberen schraapmes van 25 cm voor het aanbrengen van de tweede dunne (schraaplaag) Massif.

Geschikt voor
Massif