Nieuwe kleuren van Pure & Original

De afgelopen weken heb je het vast al voorbij zien komen: de nieuwste kleuren van Pure & Original! Nu zijn alle verven in nóg meer tinten beschikbaar.

De nieuwe kleuren zijn prachtige basis-tinten voor je interieur. Licht doet leven: een licht interieur zorgt voor energie en zoveel mogelijk daglicht in je leefomgeving. Met contrast kleuren creëer je de sfeer, een aantal prachtige tinten en voorbeelden vind je in deze blog-post.

Sea Salt Pure & Original

Pure & Original verf

Pure & Original verf wordt gemaakt uit natuurlijke pigmenten, hier uit ontstaan die prachtige kleuren. Vergelijk de verf met een blouse van echt zijde en niet van een synthetisch materiaal. Deze verf is als het natuurlijke zijde, zo puur dat het als het ware leeft op de muren. De tinten hebben allemaal die rustige, natuurlijke basis en kleuren prachtig mee met het daglicht gedurende de dag.

Afhankelijk van welke verf je toepast in je interieur, geven deze kleuren een onderscheidende, authentieke sfeer. Classico krijtverf en Licetto zorgen voor een poederachtige, matte uitstraling. Fresco kalkverf geeft de muren die stoere, doorleefde patronen. Marrakech Walls oogt als een tadelakt stukwerk en alle kleuren zijn ook te koop in lakverf. Eigenlijk is er een verf voor elke ruimte in en om het huis, zelfs voor de vloer.

De verf is in meer dan 120 kleuren te koop. Mooi om diverse tinten met elkaar te combineren. Of schilder bijvoorbeeld je muren met de Classico, matte krijtverf en geef de deuren een eggshell lak in dezelfde tint. Op deze manier krijgt de kleur nóg meer kracht.

Pure & Original new colours 2016

1. PEBBLE STONE

Pebbles Stone is een warme en subtiele kleur, gebaseerd op stoer steen. De kleur kan gebruikt worden als stoere tegenhanger van pastels maar is ook prachtig in combinatie met fellere kleuren.

Pebble Stone Pure & Original

2. OLD FLAX

Een fantastische kleur, Old Flax, geïnspireerd door vlas. De kleur heeft de bruin/ grijs tinten van de toppen van vlas. Een rustige en warme tint met een eigen karakter. Mooi te combineren met diepere kleuren.

Old Flax Pure & Original

3. CHALK WHITE

Deze kleur is geïnspireerd door kalk, hét basis materiaal wat gebruikt wordt voor de Fresco kalkverf. Chalk White is een subtiele tint als rustige en frisse basis. Puur kalk oogt teder, zacht en natuurlijk. Wit met een nuance van zachte grijzen en een zweem geel.

Chalk White Pure & Original

4. MILK WHITE

Een nieuwe wit-tint, Milk White, geïnspireerd op melk: helder en krachtig. Zacht en natuurlijk met vergrijsde, wit tonen. Een lichte basis waarmee je eindeloos kunt combineren.

Milk White Pure & Original

5. SEA SALT

Een frisse en zachte wit-tint met een vleugje grijs. Geïnspireerd op zout en zee: zo puur en helder. De kleur Sea Salt combineert mooi met vrolijke kleuren of diepe natuur tinten.

Sea Salt Pure & Original

Deze nieuwe kleuren zijn vanaf nu beschikbaar bij de dealers. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste kleur? De dealers geven je graag gratis kleuradvies.

Deel dit artikel