Jade Carazzo Pure & Original The Content Studio Rotterdam

De ideale verfkleuren voor onze fotostudio!

Wij zijn fotografen Annegie en Lianne, trotse founders van The Content Studio, een nieuwe fotostudio en eventlocatie in Rotterdam! Het verbouwen en inrichten van onze nieuwe locatie begon natuurlijk bij het kiezen van de juiste verfkleuren en sfeer. We nemen je graag mee in dit leuke project van de realisatie van onze droom. Waar de prachtige verfkleuren van Pure & Original een essentiële rol in spelen!

 

Nieuwe inspiratie voor onze fotostudio

Toen we hoorden dat we deze grotere ruimte mochten gaan verbouwen stroomden we over van de ideeën. We besloten te beginnen bij het allerbelangrijkste, een goede basis voor het interieur. Met onze achtergrond in de interieurbranche en fotografie weten we dat de juiste kleuren echt impact kunnen maken. Daarom was het voor ons extra belangrijk om de perfecte kleuren te vinden om onze fotografie straks echt te laten spreken. We waren op zoek naar kleuren die ons high-end interieur straks echt naar een hoger niveau zouden tillen. Zo kwamen we uit bij de mooie, veelzijdige kleuren van Pure & Original!

De mooiste muur in onze ruimte

Ons eerste project richtte zich op de grote muur van onze studio, een centraal punt waar daglicht vrij spel heeft. Deze wand zal straks dienen als ideale backdrop voor diverse fotoshoots. Met de hulp van Pure & Original Marrakech Walls in de betoverende kleur Sahara Dust, hebben we deze ruimte getransformeerd tot een ware blikvanger. Het aanbrengen van deze verf was een avontuur op zich. We startten met de voorbereiding van de muur, het aanbrengen van de WallPrim Pro muurprimer. Daarna brachten we de Marrakech Walls lagen aan met een blokkwast en de spatel. Een leuk werkje waarbij we de muur een stoere, exclusieve uitstraling gaven die perfect past bij de sfeer van onze studio.

De verrijdbare fotografie wand

Voor ons tweede project wilden we een statement maken met onze verrijdbare fotografie wand. Deze veelzijdige verplaatsbare achtergrond muur is essentieel voor onze studio, aangezien hij op meerdere plekken in ons interieur kan worden geplaatst. Met Pure & Original’s Carazzo matte lak in de prachtige kleur Jade hebben we deze muur omgetoverd tot een echte eye-catcher. De warme, uitnodigende tint van Jade past perfect bij onze visie, geeft onze studio een kleurboost, en biedt de perfecte backdrop voor al onze fotografie projecten! Wist je dat deze kleur ook prachtig staat op beeld? We hebben al getest met een aantal portretten en hij laat werkelijk elke huidskleur spreken.

Een resultaat om trots op te zijn

Deze mooie kleuren van Pure & Original hebben ons niet alleen geholpen om onze studio meer sfeer te geven, ook zijn ze een bron van inspiratie. Je zult de kleuren vast in veel van onze projecten, en die van onze klanten terug gaan zien! De diepe, warme tinten van Sahara Dust en het statement dat Jade maakt, versterken de unieke sfeer van The Content Studio. We zijn ontzettend trots op het resultaat!

Kom binnenkijken

Benieuwd naar het eindresultaat van onze verfprojecten? We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen bij ons in The Content Studio en je te laten inspireren! We kunnen niet wachten om onze passie voor kleur en creativiteit met je te delen.

Door The Content Studio

Deel dit artikel