Licetto op de werkplek

Als freelancer werk ik veel vanuit huis. Vaak staat mijn computer op de eettafel en dat wordt snel een rommeltje in huis. Tijd voor verandering! Ik maakte een hoek in de eetkamer vrij om daar een vaste thuis werkplek te maken.

Ik koos voor een bureau op maat die precies tussen beide muren past zodat er lekker veel werkplek ontstaat. Natuurlijk keeg de nieuwe werkplek een mooie, landelijke sfeer wat helemaal past in mijn woonstijl. Ik koos voor: een diepe kleur roze, hout en industrieel staal voor een zachte maar ook wat stoere uitstraling. Je ziet het resultaat in de video en in deze blog.

Krijtverf

Mijn hele huis staat in de kalkverf en krijtverf dus tijd om de Licetto eens te testen. Ik koos ervoor om de wand in de nieuwe werkhoek te schilderen met Licetto.

De kleur Courtly Rose was gebruikt in het huis van Wonen Landelijke Stijl op de VT Wonen en Design Beurs. Het is een prachtige en warme kleur. Niet te fel maar net als de andere tinten natuurlijk en super sfeervol. Om een keer geen grijstint te gebruiken en wat meer kleur in huis te brengen koos ik voor Courtly Rose.

Omdat de muur al een structuur heeft heb ik de Licetto aangebracht met een roller. Je kunt deze verf ook met een kwast aanbrengen. Met een roller krijg je een strak en streeploos effect, met de kwast wat meer structuur en strepen.

 

Courtly Rose Licetto Lesley Pure & Original
Licetto Courtly Rose
Credits: Lesley Alma

 

Afwasbare krijtverf

Omdat ik samenleef met een hele lieve maar toch ook wel grote, kwijlende hond 😉 moet ik met regelmaat de vloeren en muren dweilen. Daarom ben ik ontzettend blij met de nieuwe Licetto verf van Pure & Original. Dit is een afwasbare verf die ik kan schoonmaken zonder dat er strepen komen of vlekken intrekken.

Ideaal voor de huisdier eigenaren maar ook voor de mama’s en papa’s onder ons…

 

Courtly Rose Licetto Lesley Pure & Original
Licetto Courtly Rose
Credits: Lesley Alma

 

Muur schilderen

Zo heb ik de wand geschilderd, het werkt erg makkelijk.

  1. Start met het schoonmaken van de muur.
  2. Breng de Wallprim Pro aan, deze kan in dezelfde kleur gemengd worden zodat je al dezelfde basis kleur hebt.
  3. Ik heb randen met een kwast geschilderd en het grote oppervlak met een roller.
  4. Een tweede laag Licetto zorgt voor extra bescherming.
  5. Deze verf is reinigbaar met een vochtige doek en geeft geen strepen of glans. Ideaal om mijn muren netjes te houden.

Landelijk industrieel

Na het schilderen kwam het nieuwe bureau tegen de wand en heb ik industriële lampen laten ophangen. Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met het eindresultaat.

Het is zo warm en sfeervol en echt fijn om hier te werken. En ik krijg een hoop complimenten over de kleur en de mooie, matte muurverf.

Benieuwd naar mijn volgende project? Volg de Pure & Original blog en blijf op de hoogte. De volgende keer maak ik weer een mooie video.

Mocht je vragen hebben over de afwasbare muurverf Licetto, lees de informatie op de website of neem contact op met een van de dealers. Veel succes!

Groetjes, Lesley

Lesley Alma Pure & Original

Een blog van Lesley Alma blogger en video producer bij Lesley’s Lifestyle voor Pure & Original

Deel dit artikel