Colours of Summer: verfkleuren geïnspireerd op de zomer

Terwijl de temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt in al haar glorie, nodigt de zomer ons uit om ons onder te dompelen in een wereld van levendige kleuren. Net als de seizoenen ondergaat onze omgeving een prachtige transformatie en dit kun je ook thuis doorvoeren met de kleuren van Pure & Original.

Zomerse neutrale kleuren

De betoverende kleuren van de zee hebben altijd al een bron van inspiratie gevormd voor kunstenaars, ontwerpers en creatieve geesten. De kleuren Sea Foam, Wet Sand, Oyster White, Island White, en Sea Salt zijn Pure & Original kleuren die geïnspireerd zijn op de zee. Deze natuurlijke tinten zorgen voor rust in het interieur en zijn met vele andere kleuren te combineren.

Verfkleuren geïnspireerd op de zee

De diepten van de zee herbergen een verbazingwekkende verscheidenheid aan levende organismen, elk met unieke kleuren en patronen die dienen als inspiratie voor verfkleuren die een vleugje oceaanmysterie in elk interieur brengen. Van het levendige koraal tot de betoverende schakeringen van zeeschelpen, deze verfkleuren roepen de schoonheid en diversiteit van het zeeleven op.

Van zomers fruit naar een zomerse verfkleur op de muur

De zomer brengt een overvloed aan sappig en kleurrijk fruit, dat niet alleen onze smaakpapillen prikkelt, maar ook een bron van inspiratie kan zijn voor het creëren van levendige en verfrissende interieurs. Deze verfkleuren, geïnspireerd op zomers fruit, brengen een speelse en energieke sfeer in elke ruimte.

Van flamingo roze tot dolfijn grijs

De gratie van flamingo’s en de speelsheid van dolfijnen vormen een inspiratiebron voor verfkleuren die de charme en het karakter van deze zeedieren in elk interieur vangen. Van de levendige tinten van flamingo’s tot een subtielere en neutrale tint geinspireerd op dolfijnen, deze verfkleuren brengen een vleugje natuurlijke levendigheid in je leefruimte.

 

De zomer is een tijd van feestvieren, ontdekken en het omarmen van de natuurlijke wereld om ons heen door veel tijd buiten door te brengen. Door het Pure & Original kleurenpalet in je leefruimtes te integreren, kun je de geest van het seizoen vangen en de schoonheid ervan het hele jaar door herbeleven. Welke ‘Colour of Summer’ geeft jou een zomers gevoel dat je het hele jaar vast zou willen houden?

Deel dit artikel