Aan de slag met de nieuwe kleur van Pure & Original

Ik kon weer aan de slag met verf in ons nieuwe huis. Zelf hou ik heel erg van de warme roestkleur. Elke keer komt deze kleur weer terug in ons interieur. En hoe leuk is het dat ik nu voor ons nieuwe huis verf van Pure & Original kon uitkiezen. Ik heb voor 2 kleuren gekozen en welke dit zijn lees je verder in deze blogpost.

Een stoere meidenkamer

Als eerste was de slaapkamer van onze dochter Cait aan de beurt. Zij wilde een stoere meidenkamer, want ja ze is inmiddels 13 en een half en wilde graag een stoere meidenkamer waar ze zich lekker kan terugtrekken. Een kamer met een gezellige sfeer waar geen roze op de muur mocht komen.
Daar wist ik natuurlijk wel raad mee, ik heb haar de nieuwe kleuren van Pure & Original laten zien en ze koos zonder dat ze wist welke kleur ik mooi vond de kleur waar ik al op hoopte dat ze zou gaan kiezen.

Ze heeft nu een leeftijd waarin ik met haar overleg of ze dit wel of niet mooi vindt. Het is haar kamer en zij moet zich er happy bij voelen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat onze kids heel erg makkelijk zijn en het altijd wel leuk vinden wat ik doe.

Marsala Classico Iris Floor Pure & Original

Een mooie warme kleur

Toen ik de nieuwe kleuren van Pure & Original voor het eerst zag was ik gelijk verkocht aan de kleur Caramel. Wat een mooie, warme kleur is dit. Een kleur die echt bij de herfst past. Dit zou super mooi staan in combinatie met het zwart/wit fotobehang van Wallart.nl die ze op haar andere muur heeft. Ik zag het al helemaal voor me hoe het zou moeten worden. Ik kon niet wachten om aan de slag te mogen gaan.

Een poederachtige uitstraling

Ik heb voor de Classico krijtverf Caramel gekozen. Dit is een super matte verf met een poederachtige uitstraling. Deze verf is op waterbasis en is gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten. Je ruikt geen sterke verfgeur als je aan het verven bent en dat is wel zo prettig.

De verf aanbrengen

Voor het aanbrengen van de verf heb ik een roller gebruikt en een kwast voor de randen. Het is een fijne verf om aan te brengen, het smeert goed uit en je bent zo klaar. Voor een nog betere en optimale resultaat verf je de muur 2x. Na de eerste keer de muur te hebben geverfd dacht ik “oei, dit is wel een heftige kleur” maar eenmaal na het drogen en de muur nogmaals te hebben geverfd vond ik de kleur geweldig en helemaal bij de rest passen. Laat de 1e laag ongeveer 4 uur drogen voordat je met de 2e laag erover heen gaat.

Het is tenslotte haar kamertje

Het leuke is dat Cait ook heeft meegeholpen met verven. Het is tenslotte haar kamertje en wat is dan niet leuker dan er ook aan meegeholpen te hebben. Je ziet dit in een youtube video die ik over deze make over heb gemaakt.

Rust en eenheid

Aan de andere kant van haar kamertje hebben we de kleur Ashes van de lijn Classico krijtverf gebruikt. Dit is een hele zachte grijze tint. Deze kleur hebben we doorgetrokken naar de jongens hun kamer en de hal boven en beneden. Zo hebben we rust en eenheid in het huis gecreëerd. Zodra de jongens hun kamer helemaal klaar zijn laat ik hier uiteraard ook foto’s van zien.

Zoveel verschillende kleuren

Pure & Original hebben zoveel verschillende kleuren en soorten verf.

Ik heb zelfs in een video gezien dat je met Pure & Original verf je de buiten gevel van het huis kan schilderen. Daar ga ik toch maar eens meer over uitzoeken. Want ik zou heel graag ons huis aan de buitenkant wit willen schilderen.

Wil je meer over de soorten verf weten, dan zou ik zeker even op de site van www.pure-original.nl gaan kijken.
Ik ben ook met de Pure & Original Marrakech Walls bezig geweest, maar dit laat ik jullie in een nieuwe blog en video zien.

Wat vinden jullie van Cait haar kamertje?
Liefs, Yvonne

Yvonne Kwakkel Pure & Original

Mijn naam is Yvonne Kwakkel (38) getrouwd met Sander en samen hebben we 3 pubers. Onlangs ben ik volledig voor mijn onderneming gegaan. Ik werk als fotograaf, styliste, blogger en ik werk geregeld met bedrijven samen om hun producten onder de aandacht te brengen op mijn Social Media accounts. Dit is iets wat ik met heel veel plezier en passie doe en dat is terug te zien in mijn foto’s. Bij fotografie kan je denken aan productfotografie, familieshoots tot paardenfotografie. Onlangs heb ik mijn blog weer opgepakt, want ik vind het leuk om zo af en toe iets te plaatsen wat andere zou kunnen inspireren. Zo af en toe heb ik een leuke stylingsklus. Ik ben heel blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Website www.yvonne-kwakkel.com
Instagram www.instagram.com/yvonne_kwakkel

Deel dit artikel