vt wonen & design beurs 2022

Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis op de vt wonen & design beurs 2022

Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis gekleurd door Pure & Original

Stel je jezelf voor in een authentiek landhuis in de Provence. Overal waar je kijkt eerlijke, natuurlijke materialen met geurende lavendelvelden en olijfboomgaarden die je zintuigen prikkelen. In de buitenlucht met een goed glas wijn. Deze sfeer wilde Wonen Landelijke Stijl neerzetten met haar inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Sinds 2019 de eerste beurs en dat op een gloednieuwe locatie, Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Meer dan 200 woonmerken tonen er meer dan 25.000 vierkante meter aan wooninspiratie. En daar was Wonen Landelijke Stijl er één van!

 

Keuken en eetkamer

In deze ruimte is gekozen voor Classico krijtverf in de kleur Steel Blue in het kookgedeelte en Fresco kalkverf in de kleur Country Blue in de eetkamer. De buitenkant van het inspiratiehuis is volledig geschilderd met Marrakech Walls in de kleur Courtly Rose.

Woonkamer

De woonkamer in het Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis is geschilderd met Fresco kalkverf in de kleur Silver Screen. De lambrisering is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Rare Wine.

Slaapkamer / kinderkamer

De lambrisering in de slaapkamer van het inspiratiehuis is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Provincial Gold. De muur in het kinderkamer gedeelte van de slaapkamer is geschilderd met Fresco kalkverf in de kleur Nutmeg Powder.

Classico krijtverf

Door speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven jouw woning een exclusieve uitstraling. Voor het Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis is Classico krijtverf aangebracht op de lambrisering in de slaapkamer en woonkamer en in de keuken in de kleuren Provincial Gold, Rare Wine en Steel Blue.
Lees meer over Classico krijtverf

Fresco kalkverf

Fresco is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht. Voor het Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis is Fresco kalkverf aangebracht in de slaapkamer, woonkamer en eetkamer in de kleuren Nutmeg Powder, Silver Screen en Country Blue
Lees meer over Fresco kalkverf

Marrakech Walls met unieke betonlook

Met Marrakech Walls creëer je zelf heel eenvoudig een unieke look voor in de woonkamer, keuken, badkamer, of waar eigenlijk niet? Je bepaald zelf of je de verf druk of rustiger opzet, met grote of met kleine halen. De kleurnuances zitten ín de verf, hier hoef je helemaal niets voor te doen. Kwasten, en spatelen maar! Voor het Wonen Landelijke Stijl inspiratiehuis is Marrakech Walls aangebracht in de kleur Courtly Rose over de hele buitenkant.
Lees meer over Marrakech Walls

Deel dit artikel