Massif header website

Massif Launch Event 2024

Op 17 juni lanceerde Pure & Original Massif, een nieuwe minerale stucco verf. Tijdens het Launch Event in de Metaal Kathedraal te Utrecht werd deze nieuwste toevoeging aan het assortiment geïntroduceerd bij vele Pure & Original verkooppunten.

Het Massif Launch Event vond op 17 juni plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Tijdens dit event werd het nieuwste product in het assortiment, Massif minerale stucco verf, geïntroduceerd onder Pure & Original verkooppunten. Ook bijbehorende nieuwe producten zoals Massif Care, Varnish Ultra Matte, de Massif Roller en Massif Spreader kwamen aan bod.

Massif minerale stucco verf

Massif is een minerale stucco met een unieke en natuurlijke uitstraling. De verf is op waterbasis en geschikt voor binnen en buiten. Het heeft alle eigenschappen van een meercomponentensysteem, maar is het niet. Massif spreekt de creativiteit aan en is de perfecte manier om eenvoudig muren, plafonds maar ook bijvoorbeeld tafelbladen en keukenbladen een stijlvolle, natuurlijke look te geven. Geef je interieur een persoonlijke twist met Massif.

Lees meer over Massif

Massif Care

Massif Care houdt Massif oppervlakken in topconditie. Deze zeep, op basis van natuurlijke oliën, reinigt grondig en is vuil afstotend. Hierdoor blijven oppervlakken langer schoon.

Lees meer over Massif Care

Varnish Ultra Matte

Bescherm jouw Massif oppervlakken met Varnish 1k Ultra Matte transparante vernis. Een 100% solide en zelfuithardend 1-componentensysteem om oppervlaktes waterdicht en bestand tegen hardnekkige vlekken te maken. Varnish is geschikt voor binnen- en buitengebruik, is extreem kras- en slijtvast en bevat geen VOS. Gebruik Varnish 2k Ultra Matte voor oppervlakken die meer te verduren hebben.

Lees meer over Varnish Ultra Matte

Massif Roller en Massif Spreader

De Massif Roller en Massif Spreader zorgen voor een gemakkelijke toepassing van Massif minerale stucco verf. Speciaal ontwikkeld voor het mooiste resultaat.

Lees meer over deze gereedschappen

Deel dit artikel