Marbella Design Fair 2023

Pure & Original kleurde de Marbella Design Fair in 2023 met Marrakech Walls in de kleur Warm White.

Marbella Design Fair is een beurs die hedendaagse kunst en interieurdesign combineert. Het Adolfo Suárez Paleis voor beurzen, tentoonstellingen en congressen in Marbella , met een open oppervlakte van ruim 3.000m², wordt voor elf dagen lang omgetoverd tot de beste vitrine van hedendaagse kunst en interieur ontwerp.

Marbella Design Fair biedt meer dan 50 ruimtes , waar de beste trends op het gebied van residentieel en projectinterieurontwerp te vinden zijn. Waarbij elke exposant met een specifieke decoratieve intentie vorm en leven geeft aan zijn ruimte, met behulp van stukken van meer dan 150 exclusieve merken.

Dit evenement kijkt naar de toekomst, waarbij de beste referenties uit het heden en het verleden worden meegenomen, maar zonder de meest avant-garde en innovatieve kunst en design van de huidige scene te vergeten.

Marrakech Walls

Met Marrakech Walls geef je de muren een stoere beton of exclusieve tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in jouw woning. Aan jou de keuze. Marrakech Walls is ook nog eens 100% mineraal en dus zeer milieuvriendelijk.

Lees meer over Marrakech Walls

 

Deel dit artikel