Modefabriek 2020

Pure & Original kleurde de stand van Penn & Ink met Fresco kalkverf in de kleur North Sea Silt tijdens de Modefabriek 2020.

Pure & Original zorgde tijdens Modefabriek 2020 voor kleur in de stand van Penn & Ink. De Fresco wanden en neutrale tint sloten naadloos aan bij de nieuwe collectie. Dit is hoe de Penn & Ink stand eruit zag tijdens Modefabriek 2020.

De Modefabriek

Modefabriek.nl is een online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Het online platform is een aanvulling op het fysieke evenement, dat Modefabriek twee keer per jaar in Amsterdam organiseert. Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot veel meer: Modefabriek is een mix van stands met collecties, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek – en meer.

Penn & Ink

Penn & Ink is een kledingmerk dat zijn oorsprong vindt in New York. Het begon allemaal met een muse gekleed in mode die de Amerikaanse stijl met Europese basics combineert. Dit leidde tot vele collecties en de introductie van de travel kwaliteit kleding waar het merk zo bekend om is. De collecties worden geïnspireerd door reizen over de hele wereld. Penn & Ink laat je met haar collecties de wereld ontdekken.

Modefabriek 2020 - Penn & Ink North Sea Silt - Pure & Original
Penn & Ink – Modefabriek 2020
Deel dit artikel