Van witte naar warme muur!

Ongeveer een jaar geleden verfden wij de gehele benedenverdieping van ons eerste koophuis met verf van Pure & Original. De woonkamer kreeg de kleur Sahara Dust in Classico krijtverf, de gang werd geschilderd ook geschilderd met krijtverf in de kleur Skin Powder en Ashes en de slaapkamer verfden wij met Fresco kalkverf in de kleur Steel Blue.

De vorige keer werkte het heel fijn met de verf van Pure & Original en omdat onze bovenverdieping nog saai wit was werd het tijd voor een kleurtje, wederom van Pure & Original! Te beginnen bij de gang boven. Ik heb ook al allerlei ideeën over de rest van de kamers boven maar dat komt later.

Chalky Coral voor een warme sfeer

Omdat onze gang beneden in de kleur Skin Powder zo goed bevalt, wilde ik graag gaan voor een warme kleur die hier mooi op aan zou sluiten omdat de trap naar de bovenverdieping aansluit op deze gang. Ik ontdekte de kleur Chalky Coral, een wonderlijke en warme kleur die heel goed past bij Skin Powder.

 

Chalky Coral Classico Justine Leenarts Pure & Original
Classico Chalky Coral
Credits: Justine Leenarts

Tijd om de gang boven te schilderen!

De keuze voor de kleur was gemaakt, we kozen voor Chalky Coral. We hebben nog wel getwijfeld of we het schuine plafond boven de trapopgang ook zouden meenemen naar beneden maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om dit wel te doen en we zijn er erg blij mee.

Het fijne van de verf is naast de matheid ook hoe hij spreidt op de muur, na 1 laag kan je nog wat strepen hebben maar als je er een 2e keer overheen gaat dan verdwijnen deze allemaal. Er zit echt een diepte in de verf die het geheel een heel mooie look geeft en het lijkt of je het door een professional hebt laten verven.
Chalky Coral Classico Justine Leenarts Pure & Original
Classico Chalky Coral
Credits: Justine Leenarts

 

De kleur van de verf is iedere keer weer anders door de lichtinval

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! De kleur sluit zoals verwacht mooi aan bij de Skin Powder kleur in de gang beneden. Ook veranderd de kleur met de lichtinval van licht naar donker.

Justine Leenarts Pure & Original
Justine Leenarts is fotograaf voor o.a. ELLE, Grazia, L’officiel, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger.
Deel dit artikel