Kast schilderen met Classico krijtverf

Met krijtverf kun je prachtige fluweelzachte wanden creëren, maar heb je er weleens aan gedacht om meubels te schilderen? Souraya van Binti Home ging dit project aan. Ze toverde een oude kast om tot een stijlvolle eye-catcher voor in de hal.

Droom vondst wordt eye-catcher met verf

‘Vanaf het moment dat ik deze kast zag was ik verliefd’, verteld Souraya. Al enige tijd was ze op zoek naar een mooi dressoir met voldoende opbergruimte, en plots kwam deze kast op haar pad. ‘Hij stond nog achter én in de grondverf maar ik zag meteen al dat dit hem was. De stoere uitstraling en perfecte maten zorgde ervoor dat ik hem meteen kocht en een dag later werd hij thuis bezorgd.’ Souraya besloot de kast een mooi kleurtje te geven met Classico krijtverf in de kleur Atria, een zacht vergrijsde turquoise kleur.

Verzamelplek voor spiegels en cacti

Na wikken en wegen kreeg de kast een mooi plaatsje in de hal. Weer eens wat anders dan in de woonkamer of keuken! Deze keer een ware eye-catcher bij binnenkomst. Ronde spiegels en verschillende cacti kregen een mooie plek op de kast. Een persoonlijke mini expositie, welke direct persoonlijkheid toevoegt aan de ruimte.

Lees Souraya haar blog op www.bintihomeblog.com

Iris Floor Pure & Original

Een blog door Iris Floor voor Pure & Original. Allround stylist, creatief adviseur & ontwikkelaar bij Ayame styling & design.

Deel dit artikel