Moonstone Classico Hana Style Pure & Original

Herfstige verfkleuren voor een warme en gezellige sfeer

De herfst is een tijd van verandering. De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de bomen verkleuren. Dit is vaak ook de tijd waarin het begint te kriebelen om je interieur een nieuwe look te geven. Dit kun je doen door mooie herfstkleuren toe te passen die een perfecte match zijn met het seizoen en de kleuren buiten.

Warme en aardse tinten

Wanneer je denkt aan de herfst en de kleuren die hierbij passen dan denk je al snel aan kleuren zoals rood, oranje, bruin en geel. Met deze kleuren haal je gegarandeerd de herfst in huis!

Rood is een kleur die warmte en energie uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de woonkamer of de keuken

Oranje is een kleur die vrolijkheid en optimisme uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de kinderkamer of de slaapkamer.

Bruin is een kleur die rust en stabiliteit uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de hal of de slaapkamer.

Geel is een kleur die lichtheid en optimisme uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de keuken of de badkamer.

Natuurlijke tinten

Ben je niet zo van de uitgesproken kleuren en ga je sneller voor neutrale en natuurlijke tinten? Kies dan voor herfstkleuren zoals groen, taupe en beige. Deze kleuren zijn perfect voor een rustgevende en ontspannen sfeer in je huis.

Groen is een kleur die rust en balans uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de woonkamer of de slaapkamer.

Taupe is een kleur die elegantie en verfijning uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de hal of de slaapkamer.

Beige is een kleur die neutraliteit en rust uitstraalt. Het is een goede keuze voor muren in de woonkamer of de slaapkamer.

Combinatie van verfkleuren

Uiteindelijk is het belangrijk dat je een keuze maakt voor kleuren die goed bij jou passen. Op deze manier kies je kleur op een duurzame manier waar je langer plezier van hebt en wat niet alleen tijdens de herfst een goede match is maar het hele jaar rond. Passen herfstkleuren goed bij jou? Dan kun je deze kleuren natuurlijk ook met elkaar combineren voor een unieke en persoonlijke sfeer in huis. Probeer bijvoorbeeld een combinatie van rood en oranje, bruin en geel, of groen en taupe.

Deel dit artikel