't Kleurhuys

Wij zijn Dirk Nugteren en Henk Bakker, de eigenaren van ’t Kleurhuys en Bakker Meesterschilders in Sliedrecht.

In 2016 is Marit (vrouw van Dirk) begonnen met ’t Kleurhuys. Als Sub Dealer van Pure & Original verkocht zij verf vanuit huis. Dit groeide langzaam uit tot een kleine onderneming. Vanuit de klanten kwam ook steeds meer de vraag of ze de verf ook konden laten aanbrengen door professionele schilders. Zo begon de samenwerking met Bakker Meesterschilders.

Vanuit onze klanten hoorde wij vaak dat zij de Pure & Original producten willen zien en beleven om een goede keuze voor product en kleur te kunnen maken. Datzelfde hoorde Bakker Meesterschilders ook van de klanten die voor een betonlook afwerking wilde kiezen. Van het één kwam het ander en zo hebben wij in maart ’18 een pand gekocht in Sliedrecht om hier een showroom te realiseren met diverse afwerkingen en sfeerruimtes. Vanaf dat moment hebben Bakker meesterschilders en ’t Kleurhuys de handen ineengeslagen.

2023 showroom 't Kleurhuys Ster Dealer Pure & Original

'Klanten omschrijven ons als verrassend, inspirerend en eigentijds'

Na 8 maanden klussen hebben wij in november onze deuren officieel geopend. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een prachtige showroom met exclusieve wand-, vloer- en plafond afwerkingen.

Dirk, Marit, Henk en Janet staan 5 dagen per week (dinsdag t/m zaterdag) klaar om onze klanten interieur en kleuradvies te geven. Aan de hand van meegebrachte tekeningen, moodboards, ideeën en wensen stellen wij samen met jou een prachtig kleurenpallet samen.

2023 showroom 't Kleurhuys Ster Dealer Pure & Original
2023 showroom 't Kleurhuys Ster Dealer Pure & Original

Exclusief assortiment

Pure & Original past heel goed in ons assortiment. Doordat de verf wordt gemaakt uit natuurlijke materialen en pigmenten ontstaat er een heel mooi resultaat en komen de kleuren mooi tot zijn recht. Alle verf is bij ons uit voorraad leverbaar en doordat wij een Pure & Original mengmachine hebben kunnen wij, terwijl jij geniet van een kopje koffie, de verf op kleur maken.

Klanten omschrijven ons als verrassend, inspirerend en eigentijds. Door de verschillende technieken van verf, betonstuc, sierlijsten, Castle Stones vloeren en deuren in alle soorten en maten zoals eiken en stalen deuren, bieden wij een exclusief assortiment. Verder hebben wij alle professionals in huis om de afwerking bij jou thuis te realiseren.

Wij geven uitgebreid advies over de mogelijkheden en hebben 140 kleurstalen in groot formaat beschikbaar. Je zult verrast zijn over de mogelijkheden welke wij hebben toegepast in onze showroom. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met verschillende verftechnieken van Pure & Original. Van wandafwerking tot vloerafwerking, alles is te zien in onze showroom.

Combinatie showroom en schildersbedrijf

Uniek bij ’t Kleurhuys is de combinatie van showroom en ons eigen schildersbedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld een afspraak maken voor kleuradvies en gelijk een offerte aanvragen voor het schilderen. Uit ervaring weten wij dat het voor de klant heel prettig is om technische vragen gelijk met een schilder te kunnen bespreken. Onze schilders volgen regelmatig workshops en zijn hierdoor altijd up-to-date om het mooiste resultaat te behalen.

Kom langs in onze showroom en laat je verleiden door de vele mogelijkheden.

Een kleurrijke groet van ons team,
Dirk, Marit, Henk en Janet

Bezoek de website van 't Kleurhuys
2023 showroom 't Kleurhuys Ster Dealer Pure & Original