Kleur & Sfeer

Kleur & Sfeer is een inspirerende showroom in Haaften. Opgezet door Arie en dochter Arjanne.

Het is begonnen met Arie’ schilderbedrijf Dijkwaard: Ik kwam in aanraking met Pure & Original en was zó enthousiast! Zo is het idee ontstaan om onze advies winkel Kleur & Sfeer op te zetten.

Ook ben ik docent op de schilders opleiding, zo is het idee gaan rollen om ook workshops te gaan geven met de verven van Pure & Original. Dit doen wij nu regelmatig in onze winkel. Zo zijn onze schilders altijd up-to-date met het verwerken van de technieken en kunnen wij het beste resultaat behalen met de verf.

Kleur & Sfeer Haaften showroom Pure & Original

'Ik kwam in aanraking met Pure & Original en was zó enthousiast!'

Omdat het niet altijd makkelijk is de juiste kleur te kiezen die bij jouw woonsfeer past, geven wij vakkundig advies.

Aan de hand van uw meegebrachte tekeningen, voorbeelden, moodboards, ideeën en wensen stellen wij samen het Kleur & Sfeer palet samen.

Wij helpen je graag bij het creëren van ideeën voor je huidige of toekomstige woning. Zoals de kleuren en effecten voor op de wand, vloeren, diverse meubels, kroonlijsten en plinten. Zodat je alles in één keer geregeld hebt! Samen komen we tot een mooi plan, met een eerlijke prijs.

Persoonlijke aandacht en advies op maat

Kleur & Sfeer onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en advies op maat: wij ontvangen je graag in onze showroom, waar alle verschillende verfproducten, technieken en meubels zichtbaar en voelbaar zijn.

En omdat wij onze verven zelf mengen, kun je met verf, benodigde materialen en goede zin na afloop van ons gesprek weer naar huis.

Kom langs in de showroom voor jouw eigen verkleur advies, of om gezellig even rond te kijken!

Bezoek de website van Kleur & Sfeer
Kleur & Sfeer Haaften showroom Pure & Original