Het Markthuys

Interieur stylist en eigenaar van twee prachtige interieur winkels, ik ben Marloes Gommers. Mijn woonstijl is landelijk, met prachtige, vervaagde kleuren en unieke stukken. Dit geeft mij echt het thuis gevoel.

Mijn passie is om van niets, iets te maken. Dat het hele plaatje bij de klant past en het geheel klopt. Ik ga graag inkopen doen om net dat ene, unieke exemplaar te scoren, dat is elke keer een feest!

Vaak krijgen ik te horen: ‘we krijgen geen sfeer in ons huis’. Een echte uitdaging om hier mee aan de slag te gaan. Mooie kleuren op de muur en schuiven met de meubels. Soms een likje verf over een meubel en wat nieuwe accessoires er bij. Op deze manier bereiken we de beoogde sfeer. Als de klant dan helemaal tevreden is, dan is het doel bereikt.

Wij hebben twee interieur winkels: Het Markthuys in Etten-Leur en Thuys by Het Markthuys in Zundert. De winkels hebben beide een eigen sfeer en liggen 20 minuten van elkaar. Wij nodigen je van harte uit om beide winkels te komen bezoeken.

'Mijn passie is om van niets, iets te maken.'

In oktober 2011 hebben we het monumentale pand aan de Markt 41 te Etten-Leur gekocht. Een prachtige locatie en die ook nog is goed bereikbaar is. Een ideale plek om onze woonwinkel te vestigen. Ik wilde de landelijke stijl die ik als styliste adviseer, omzetten naar een woonwinkel waar ik advies kan geven en waar klanten een lekker kopje koffie kunnen drinken.

Na een grondige verbouwing van het prachtige pand, zijn we in maart 2012 geopend als Het Markthuys. In juli 2014 hebben we ons zusje Thuys by Het Markthuys geopend in Zundert.

Het monumentale pand in Etten-Leur is een uniek stuk op zich. Vanaf de voorkant verwacht je niet dat er achter de muren een grote, sfeervolle woonwinkel zit. We hebben veel verschillende stijlkamers ingericht, van keuken en slaapkamer tot woonkamer met originele haart.

Onze winkel in Zundert is in een voormalig Nonnen Klooster gevestigd, waar nog diverse authentieke details te zien zijn.

Het Markthuys Ster Dealer van Pure & Original

Toen we begonnen aan de verbouwing in Etten-Leuk werden we geïnspireerd door Pure & Original, in combinatie met Hoffz en Castle stones. De stijl en sfeer sprak ons direct aan. Deze sfeer willen wij graag ook aan onze klanten bieden.

Pure & Original speelt een grote rol in onze winkels. Beide winkels zijn met de verschillende verven van Pure & Original geschilderd. Levensgrote stalen, zo kun je de sfeer echt ervaren. De kleur van de muren maakt de sfeer in een interieur, of je kiest voor een landelijke, moderne of andere woonstijl.

Wij zijn ster-dealer van Pure & Original. Dit is een echt aanwinst voor onze winkel, want de klant kan direct aan de slag! De verf wordt ter plekke gemengd, ondertussen kan je klant rondneuzen in de winkel of genieten van een kopje koffie.

Brabantse gastvrijheid

In onze winkel voel je de Brabantse gastvrijheid. We proberen altijd unieke meubelstukken en accessoires in huis te hebben. Zo is het elke keer weer een beleving om onze winkels te bezoeken. We hebben allerlei verschillende merken en stijlen, dus kom snel een kijkje nemen! In de winkel kun je ook terecht voor interieuradvies, of we maken een afspraak voor een advies bij jou thuis.

 

Bezoek de website van Het Markthuys