Selected by Huizedop

Een kleurenpallet van naturellen, doorleefd hout, warm en stoer. Dat is hoe je de woonstijl van Judith kan omschrijven. Ze vertelt hoe haar liefde voor interieur een grote vlucht heeft genomen.

Ik ben Judith Doppenberg, in 2016 startte ik mijn Instagram-pagina Huizedop om hier interieurinspiratie te delen en te vinden. De aanleiding was de aankoop van onze nieuwe woning in een dorp in het midden van Nederland. Ik woon daar met mijn man en dochters van 7 en 9 jaar. Huizedop is een platform waar je heel veel inspiratie opdoet voor je woning. Van leuke woongadgets, prachtige meubels, ideeën qua inrichting en styling en natuurlijk wordt er veel geverfd bij ons in huis en daar is ook erg veel informatie over te vinden op mijn kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest en natuurlijk mijn website.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt
Judith Doppenberg Huizedop Ambassadeur Pure & Original

"Ik hou enorm van donkere muren in huis, het zorgt voor een knusse sfeer en geeft een soort geborgenheid.”

Interview met Judith

Q: Hoe ben je in aanraking gekomen met Pure & Original?
Judith: Tijdens de bouw van onze woning hebben we een imposante gashaard laten bouwen. Ik wilde hier graag een donkere betonlook op hebben. Het kachel­bedrijf kon dit niet doen en betoncire aan laten brengen door een stukadoor werd echt een belachelijk duur grapje. Ik ging dus op zoek naar een alternatief en kwam uit bij de Marrakech Walls van Pure & Original.

De kleuren zijn uniek, maar vooral de kwaliteit van de verf spreekt mij erg aan. De enorm matte finish is prachtig en natuurlijk de unieke kleurnuances in de Marrakech Walls. Er is geen andere verfsoort die zo makkelijk in gebruik is waarmee je dit effect creëert. Maar ook de andere verfsoorten uit het assortiment zijn heel fijn om mee te werken.

Q: Ik ben benieuwd naar je favoriete verfsoort, al denk ik dat ik ‘m al wel kan raden.
“Mogen het er 2 zijn?”, begint Judith lachend. Dan ga ik natuurlijk voor de Marrakech Walls vanwege het unieke effect en de Classico Krijtverf vanwege de enorme matte ­fi­nish, maar ook wat de verf met de kleur doet. ­Gedurende de dag zie je de verfkleur met het licht meebewegen. Echt mooi om te zien!

Mijn favoriete kleuren zijn Slate Grey, Evening Shadow en Island White. Ik hou enorm van donkere kleuren in huis. Het zorgt voor een knusse sfeer en geeft een soort geborgenheid. Daarom vind je in iedere ruimte wel een donkere muur en de slaapkamer heeft zelfs 4 hele donkere muren. Prachtig is het! “Tenminste, dat vind ik”, zegt Judith met een knipoog. Afgewisseld met een lichtgrijze- en een hele licht tint zorgt dit samen voor een heel fijn kleurenpallet in huis.