Selected by Saba van Intro ARK Norway

Intro ARK is een in Oslo gevestigd interieurontwerpbureau dat projecten levert met een focus op creativiteit en kwaliteit.

Intro begon klein in 2002. Het begon met home styling, waar weinigen van hadden gehoord en nog minder gebruik van maakten. In die tijd lag de nadruk op interieurontwerp om de grootte van de kamers beter te begrijpen en de woning visueel aantrekkelijker te maken.

Intro is uitgegroeid tot een naam die velen in de interieurbranche herkennen. Saba van Intro ARK werkt graag met de kleuren en verven van Pure & Original en gebruikt deze dan ook regelmatig in haar projecten.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt
Selected by Saba fra IntroArk

"In een sector waar details belangrijk zijn, heeft Pure & Original een absoluut verbluffende uitstraling en afwerking."

Canvas Fresco Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original
Canvas Fresco Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original
Canvas Fresco Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original
Canvas Fresco Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original

Interview van Saba

Waarom werken jullie graag met Pure & Original?

We werken graag met Pure & Original, er is een breed scala aan mogelijkheden, zo kunnen we creatief zijn als het gaat om kleur en textuur keuzes. De kleuren van Pure & Original bevatten ook natuurlijke kleurpigmenten, en zorgen zo voor een goede basis voor de kleurbeleving, in combinatie met andere interieurs en meubels. Tegelijkertijd maken we een milieubewuste keuze, omdat Pure & Original zich in haar producten richt op duurzame materialen.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Een van mijn favoriete dingen aan mijn werk is het ontmoeten van zoveel geweldige mensen. Een van de dingen die mij motiveren is de essentie vast te leggen van wie er gaat wonen en wat er nodig is om een huis te creëren. Kleuren creëren welzijn en met het juiste gebruik van de juiste kleur en het juiste materiaal doen we precies dat.

Old Linen Licetto Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original

Welke kleuren heb je in jouw eigen huis gebruikt?

Mijn persoonlijk kleurenschema is heel gevarieerd, ik gebruik verschillende kleuren in verschillende kamers, afhankelijk van de uitdrukking die ik wil bereiken. Ik hou van kleur en heb verschillende kleuren op het plafond en de muren, geen zwarte of witte oppervlakken. Ik hou van contrasten, maar ook van kleuren die toon op toon zijn, afhankelijk van waar je je in het huis bevindt.

 

Hoe zou je jouw eigen stijl omschrijven?

Mijn persoonlijke stijl is gebaseerd op wat ik associeer met “vrolijke” kleuren en materialen. Materialen waar je de natuur bij betrekt en die duurzaam zijn, die schoonheid zien in wat er al is en daar weer iets van maken.
Het belangrijkste bij persoonlijke stijl is uit te vinden wat je eigen esthetische expressie is, en wat je associeert met iets positiefs.

 

Welke veranderingen heb je in de loop der jaren in de Noorse stijl gezien?

Het is duidelijk dat we in de loop der tijd op zoek zijn naar wat we associëren met iets positiefs, iets dat onze emoties opwekt. De mogelijkheid om ons uit te drukken met verschillende kleuren en materialen is ongelooflijk belangrijk geworden.

 

Hoe zie jij de toekomst van interieurdesign in Noorwegen?

De toekomst van Noors interieurdesign zal waarschijnlijk een sterkere stempel drukken, we zijn beter in het benadrukken van onze eigen identiteit, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Wat voor soort mensen denk je dat het meest aangetrokken / verbonden zijn met Pure & Original?

Dit is een product voor absoluut iedereen, met aandacht voor het milieu en schone materialen, het onderscheidt zich in de markt met een levendige en gemakkelijk te gebruiken kleurenreeks. In een sector waar details belangrijk zijn, heeft Pure & Original een absoluut verbluffende uitstraling en afwerking.

 

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Voor jezelf en voor Pure & Original?

De droom voor de toekomst is om meer te creëren van waar we van houden, meer kleuren en materialen met een focus op duurzaamheid en het milieu, op deze manier kan iedereen zijn eigen kleine oase creëren. De droom is om iedereen te bereiken, zodat iedereen de kans krijgt om te gedijen in zijn omgeving.

 

Werk je momenteel aan een project of ben je trots op een bepaald project dat je hebt gedaan?

We werken aan verschillende spannende projecten voor zowel particuliere als commerciële klanten. We zijn bijzonder blij dat we deel uitmaken van TV3’s serie ‘Blind een huis kopen’ waarin we koppels helpen hun droomhuis te realiseren. We hebben ook de VIP-lounge in het Oslo Spectrum ontworpen, een spannend project waarbij we delen van de stijl die het gebouw volgt terugbrengen.

 

Wat zijn jouw favoriete verf en kleur(en)?

Het is moeilijk om een favoriet uit Pure & Original te kiezen, we zijn erg blij met alle kleuren en hoe ze in combinatie met elkaar harmoniëren of de contrasten creëren die je zoekt. De expressie varieert ook sterk, afhankelijk van welke glansgraad voor welke oppervlakken wordt gebruikt.

Canvas Fresco Tina C. Gogstad IntroArk Pure & Origi
Silverplate Classico Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original
Old Linen Licetto Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original
Old Linen Licetto Tina C Gorgstad Intro ARK Pure & Original

Credits

Fotografie: Tina C. Gogstad

Styling: Intro ARK AS