Coy Blush Classico Pure & Original

Capsule Collection Grounded Beautitude

Download brochure

Pure & Original x KOI Colour Studio Capsule Collection Grounded Beautitude

Onze tweede Capsule Collection roept gevoelens op van rust, kalmte en tijdloosheid. De kleuren en tinten die we voor deze collectie hebben ontwikkeld hebben allemaal historische verwijzingen uit verschillende tijdperken. Terwijl Aurora verwijst naar het Scandinavische noorderlicht en de jaren 1930, is Floating Fog enkele honderden jaren oud – een grijsgroene kleur die je misschien wel eens op een gevel van een gebouw hebt gezien, maar ook in die historische interieurs waar de muurkleur moeilijk te identificeren is. De nieuwe kleuren passen ook perfect bij onze eerste Capsule Collection New Dawn.

De locatie die we kozen voor Grounded Beautitude is het huis van de beroemde Noorse regisseur Torstein Bjørklund. We willen laten zien hoe je dat spectaculaire en persoonlijke designgevoel kunt bereiken in een kleine ruimte door middel van kleur, kunst en slimme oplossingen.

Over KOI Colour Studio

KOI Colour Studio is de eerste multidisciplinaire kleurenstudio in Noorwegen. Hun doel is om bij te dragen met doelgericht en effectief kleurgebruik in stedelijke ruimtes, architectuur, interieurarchitectuur, productontwikkeling en grafisch ontwerp. KOI Colour Studio biedt advies, cursussen, ontwikkeling en strategische begeleiding. Het kleine team heeft verschillende achtergronden, maar elk met een speciale focus op kleur.

Capsule Collection Grounded Beautitude video

Dit jaar lanceert Pure & Original samen met KOI haar tweede Capsule Collection. Een serie kleuren die perfect bij elkaar passen, onderverdeeld in een reeks basistinten en spannende statement kleuren. De samenwerking tussen Pure & Original en KOI gaat al jaren terug. Een voorbeeld van deze unieke samenwerking zijn de Colour Collections, inspirerende kleurrijke huizen om in weg te dromen. Voor de Pure & Original x KOI Capsule Collection hebben beide partijen de handen ineen geslagen en zijn samen aan de slag gegaan met een collectie nieuwe kleuren als aanvulling op de huidige Pure & Original kleurencollectie.

Coy Blush Toffee Floating Fog Fresh Moss Aurora Indie Blue Summer Skies

Breng meer kleur in je huis

Vind een verkooppunt