Pale Terracotta Licetto Margaret de Lange Pure & Original

Capsule Collection New Dawn

Brochure aanvragen

Pure & Original x KOI Colour Studio Capsule Collection New Dawn

Dit jaar lanceert Pure & Original samen met KOI haar eerste Capsule Collection. Een serie kleuren welke perfect samen gaan, onderverdeeld in een aantal basis tonen en spannende statement kleuren.

Voor de Pure & Original x KOI Capsule Collection hebben beide partijen de handen in één geslagen en zijn samen aan de slag gegaan met een collectie nieuwe kleuren als aanvulling op de huidige kleuren collectie van Pure & Original.

Capsule Collection New Dawn video

De samenwerking tussen Pure & Original en KOI gaat jaren terug. Een voorbeeld van deze unieke samenwerking zijn de Colour Collections, inspirerende kleurrijke woningen om bij weg te dromen.

Over KOI Colour Studio
KOI Colour Studio is de eerste multidisciplinaire kleurstudio van Noorwegen. Hun doel is om bij te dragen met gericht en effectief kleurgebruik in stedelijke ruimtes, architectuur, interieurarchitectuur, productontwikkeling en grafisch ontwerp. KOI Colour Studio biedt advies, cursussen, ontwikkeling en strategische begeleiding. Het kleine team heeft allemaal verschillende achtergronden, maar telkens met een speciale focus op kleur.

Wetlands Daybreak Dragon Fruit Pale Terracotta Uluru Haze Caspia Lavender

Alle tonen voor een persoonlijk interieur

Het unieke aan deze capsule collection is dat je er alle kanten mee op kan. Gebruik één van de tinten als accentkleur ter aanvulling aan het huidige interieur, of geef je complete woning er een make-over mee. De New Dawn collectie bevat alle tonen die je nodig hebt voor een persoonlijk en vertrouwd interieur, in welk type woning of interieurstijl je ook leeft. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer zelf je eigen droom interieur.

Durf meer kleur in huis te halen

Vind een verkooppunt