Stoffencollectie in 24 Pure & Original verfkleuren

Samen met Belgische raamdecoratie fabrikant Inside Blinds hebben wij de PURE & ORIGINAL x INSIDE BLINDS stoffencollectie samengesteld. Voor een zo mooi mogelijke combinatie met de verschillende verfsoorten zijn de stoffen en kleuren afgestemd op de Pure & Original kleurencollectie. Alle stoffen zijn beschikbaar als overgordijn, vouwgordijn en paneelgordijn. De stoffencollectie is te bestellen bij een groot deel van onze dealers. Zij kunnen je ook helpen met een advies en meer informatie over de collectie.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Stoffen in 24 kleuren uit de Pure & Original collectie

Stoffencollectie in 24 Pure & Original kleuren

De PURE & ORIGINAL x INSIDE BLINDS stoffencollectie is verkrijgbaar in 24 kleuren uit de Pure & Original kleurencollectie.

Overgordijnen in ton-sur-ton rood en vergrijsd roze, vouwgordijnen in fris wit of zachtgeel, zware fluweel look gordijnen in oker en bruin, luchtige botanische sferen met een inbetween in het groen, of landelijk donkergrijs.
Wat je woonstijl ook is, er zijn eindeloos veel combinaties te maken!

Verf en gordijnen combineren

De ideale match tussen raamdecoratie en verf, dat kan zomaar een lastige opgave zijn. Er zijn verschillende manieren om verf en raamdecoratie samen te combineren, dit verschilt per woonstijl en wat je zelf mooi vindt.

Zo kan je de raamdecoratie laten wegvallen in het geheel, zo ontstaat er een rustige basis. Als je deze stijl wilt toepassen zoek je naar een tint waarin verf en stof het meest op elkaar lijken. Ga bijvoorbeeld voor stof en verf in dezelfde kleur, of net een tintje lichter of donkerder.

Wil je graag iets meer contrast, maar dat het nog wel rustig blijft? Ga dan op zoek naar een mooie ton-sur-ton kleur. Bijvoorbeeld beige wanden met zacht vergrijsd roze vouwgordijnen. Zo krijgt de raamdecoratie voldoende body zonder te veel aandacht te trekken.

Wil je juist de aandacht vestigen op de raamdecoratie? Wil je bijvoorbeeld de hoogte van het raam of het plafond accentueren, de lengte van de ruimte, of een statement maken? Kies dan voor een contrasterende kleur! Bijvoorbeeld fris blauw, trendy oker of chique donkerbruin.