Woonwinkel Marianne

Marianne en Richard Retae werkten ooit bij een bank, maar we verruilden de financiële zakenwereld voor onze gezamenlijke passie wonen.

Sinds 2004 bestieren wij samen Woonwinkel Marianne in het Zuid Limburgse Klimmen. Ons doel is plezier in wonen overdragen aan onze klanten.

Bij Woonwinkel Marianne worden je eigen ideeën versterkt en maakt Marianne ze nog net wat beter. Om een goed beeld te krijgen kun je meubels op zicht meenemen, zodat je ze in alle rust kunt beoordelen of het interieur ook echt bij je past.

Woonwinkel Marianne Klimmen showroom Pure & Original

Woonwinkel Marianne Ster Dealer Pure & Original

In de winkel willen wij onze klanten inspireren. De sfeer is landelijk, maar dan wel heel persoonlijk, dus ook voor klanten met een meer moderne en zelfs industrieel smaak. Onze woonwinkel inspireert door het samenspel van interieurstukken en door woonaccessoires die de seizoenen versterken.

Wij zijn ster-dealer van Pure & Original en Mia Colore. Zij bieden prachtige kalk- en krijtverven maar ook lakken en verf voor gevels en vloeren. Wij mengen in de winkel die ene unieke kleur en geven workshops om de verftechnieken te leren.

'Wij willen onze klanten inspireren'

Kleuradvies en projecten van A tot Z

Marianne: ‘Naast het speuren naar bijzondere insteireursukken vind ik het meedenken met een klant of opdrachtgever het leukste om te doen.

Ik geef interieur- en kleuradvies bij het inrichten van ruimtes, van complete woningen maar ook van zakelijk vastgoed.’

We werken al jaren samen met betrouwbare specialisten en voeren elke opdracht van A tot Z perfect uit. De kant inspireren en het beste uit zich zelf laten halen is steeds een uitdaging maar geeft altijd weer de grootste voldoening.

Bezoek de website van Woonwinkel Marianne
Woonwinkel Marianne Klimmen showroom Pure & Original