Nijhof

Ruim 20.000m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en, niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: er is een ‘playground’ en een La Place restaurant dus kids zijn welkom en de lunch is geregeld. Dat is woonwarenhuis Nijhof.
In 1950 begonnen als ‘hout en afbraakhandel’. Vijftien jaar later de eerste Nederlandse bouwmarkt en rond 1990 ‘de Bijenkorf onder de bouwmarkten’. Anno nu de ideale woonwereld met 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken en vakkundig advies van interieurstylisten.

Nijhof Baarn showroom Pure & Original

'Dompel je onder in de ideale woonwereld.'

De verfafdeling van zo’n 500m2 is één van de vele speciaalzaken die samengevoegd zijn onder één dak. Want ook op deze afdeling is een ruim assortiment met topmerken aanwezig. Aangevuld met heel veel productkennis van Wim van Ketel en Martijn van den Eng; de door de wol geverfde verfadviseurs van Nijhof.
Beide heren zijn fan van Pure & Original vanwege de volle kleuren, het tijdloze karakter en de warme diepe effecten als gevolg van de natuurlijke pigmenten.

De interieurstylisten van Nijhof worden regelmatig betrokken bij het geven van kleuradvies. Dat maakt het woonshoppen bij Nijhof zo prettig want zowel het aanbod als de expertise is ruimschoots aanwezig. Versterkt elkaar zelfs. Bijvoorbeeld in de zogenaamde stijlkamers. Dat zijn complete interieurs waarbij de gebruikte verf een duidelijk onderdeel is van de totale inrichting. Een ideale manier om woon- en kleurinspiratie op te doen.

Nijhof Baarn showroom Pure & Original
Nijhof Baarn showroom Pure & Original

Woon en Leefstijl Studio

De verbindende factor van Nijhof is de Woon en Leefstijl Studio; het epicentrum van het Baarnse woonwarenhuis. De interieurstylisten van deze studio staan je bij voor de totaalinrichting van je woning, fungeren als personal shopper, geven workshops, gaan aan tafel met je voor een interieurontwerp en geven, jawel, kleuradvies. Kortom, ze helpen je stap voor stap met al je woonwensen.

Kom daarom naar woonwarenhuis Nijhof in Baarn en dompel je onder in de ideale woonwereld.

Bezoek de website van Nijhof