Mooi en Puur

Wij zijn Derk en Yolante, de eigenaars van Mooi & Puur, een woonspeciaalzaak gespecialiseerd in wandafwerkingen en interieurs. Wij zijn de inspiratiewinkel van Brabant als het gaat om exclusieve wandafwerkingen.

Mooi & Puur is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor wonen en voor natuurlijke materialen. Dit zie je ook zeker terug in onze collectie.

Wij vormen samen een hecht team, zowel zakelijk als privé. Wij leven en werken samen en vullen elkaar perfect aan. We zijn creatief en gedreven. We bedenken samen wat we willen en vervolgens hoe we dat in praktijk kunnen gaan brengen. Wat onze ogen zien, maken Derk zijn handen. Wij werken met veel gevoel en passie. Derk’s achtergrond ligt in de jacht-/interieurbouw en hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken en diverse Stucco’s. Yolante is afgestudeerd als winkelstyliste en heeft een ruime ervaring in de interieurstyling opgedaan.

Derk en Yolante Mooi en Puur Vught showroom Pure & Original

'In onze winkel, maar ook bij jou thuis geven wij graag en vol enthousiasme advies.'

15 mei 2015 openden wij onze droom: Mooi & Puur. Interieur problemen bestaan niet voor ons, jouw interieur probleem is onze uitdaging! We zijn zeer betrokken, denken met je mee in de ruimste zin van het woord en bedenken en bieden de oplossing.Dit varieert van een verfkleur uitkiezen voor op je wand, tot een complete restyling van je huis.

In onze winkel, maar ook bij jou thuis geven wij graag en vol enthousiasme advies. Ook voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden hebben wij de juiste mensen en kwaliteiten in huis.

Mooi en Puur Sterdealer Pure & Original

Wij zijn sterdealer van Pure & Original. In onze winkel kunnen alle kleuren ter plaatse worden gemaakt. Uiteraard kun je de verschillende verven terugzien op de wanden van onze showroom. In de winkel is een uitgebreide showwand met kleurstalen. Deze stalen kunnen eventueel even mee naar huis worden genomen om te kijken wat de lichtinval in je eigen interieur doet met de kleur.

Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het fijn dat jij je direct “thuis” voelt in onze winkel. Mooi & Puur is een beleving, die wij je graag mee willen geven.

Je bent van harte welkom, tot snel,

Derk & Yolante

Bezoek de website van Mooi en Puur
Mooi en Puur Showroom Pure & Original