Esatto Wonen

Wij zijn Carla van der Kwaak en Koos Ravensbergen, de eigenaren van Esatto in Rijnsburg. Carla werkt al 40 jaar met veel passie en Koos inmiddels 25 jaar.

Vier jaar geleden is besloten het bedrijfspand grondig te verbouwen, van de bestaande verkoopruimte en een aantal leegstaande ruimtes hebben we een ruime en sfeervolle showroom gemaakt. In maart 2013 heropende wij onze deuren. Onderhand zijn wij, samen met alle medewerkers, best trots op onze “bijzondere” showroom.

Wij hebben een passie voor mooie materialen en landelijke interieurs, zijn altijd op zoek naar variaties binnen comfort, luxe, warmte en licht. Het prettige is dat wij een totaalconcept kunnen aanbieden, waarin wij samen met de klant de juiste sfeer in huis kunnen creëren.

'Wij hebben een passie voor mooie materialen en landelijke interieurs.'

Omdat wij graag met natuurlijke materialen en pigmenten werken zijn wij vier jaar geleden Star Dealer van Pure & Original geworden, een merk met een hele mooie collectie verven in prachtige kleuren.
Alle typen verf is uit voorraad leverbaar en doordat wij een Pure & Original mengmachine hebben kunnen wij direct alle kleuren voor je op maat maken.

Veel mensen komen naar onze showroom voor kleur- verfadvies. Wij geven uitgebreid advies over alle mogelijkheden en hebben veel kleurstalen in grote formaten.
Je zult verstelt staan van alle mogelijkheden welke wij hebben toegepast, zowel de wanden en plafonds zijn afgewerkt met alle verschillende verven van Pure & Original. Van krijtverf tot de bijzondere Marrakech Walls wandafwerking en zelf de vloerverf is te zien.

In onze showroom kun je heerlijk en ongedwongen rond lopen om alles op je in te laten werken.

Showroom met landelijke huiselijke uitstraling

Onze showroom heeft een landelijke uitstraling welke huiselijk aanvoelt zodra je de drempel over stapt. Mensen zeggen vaak: ‘zo wil ik wonen’.

Uniek bij Esatto is de combinatie van woonwinkel en restaurant ‘Aan de Vliet’. In de showroom kun je een schat van informatie opdoen en het restaurant is ingericht door de stylistes van Esatto.

De topkwaliteit waarmee wij werken is absoluut terug te vinden in het restaurant. Zo heb je een heerlijk dagje uit, in een sfeervolle omgeving.

Bezoek de website van Esatto Wonen