DKW Woonvision

Angelique Steenbergen runt DKW Woonvision samen met haar echtgenoot Aart. Wat ooit begon als een hobby in het schuurtje achter het huis, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel gevestigd in Oldebroek. De belangrijkste succesfactor van DKW Woonvision is passie en plezier. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan van je hobby je beroep te kunnen maken?!

'Met meer dan 2500m² is er altijd wat leuks te vinden voor iedereen.'

Al meer dan 26 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag. Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken!

In Oldebroek hebben wij een grote showroom, waar de leukste spullen staan gepresenteerd in verschillende sfeerhoeken. Met meer dan 2500m² is er altijd wat leuks te vinden voor iedereen. Ook is er een gezellige DKW koffiecorner, die elke vrijdag en zaterdag geopend is om te kunnen genieten van een lekker bakje koffie met een appelgebakje.

Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Ben je op zoek naar een nieuwe kleur verf voor een interieur boost? Wij zijn Pure & Original Star Dealer en beschikken over een mengmachine.

Speciaal voor jou hebben wij alle kleuren op staaltjes geverfd, om zo een goed beeld van de gewenste Pure & Original verf kleur te krijgen, voordat je het zelf over je hele muur aanbrengt. Onze winkel is ingericht in verschillende sfeerhoeken. Hier laten we onder andere Marrakech Walls, muren met een verfroller printje en kalkverf in veel verschillende verfkleuren van Pure & Original zien. Kijk je ogen uit in de gezellige ruimtes die van top tot teen zijn aangekleed met bijpassende Pure & Original gordijnen.

Passend kleur en materiaal advies

Een andere sfeer in huis, of ga je binnenkort verhuizen? Vind jij het lastig om keuzes te maken? Bij DKW Woonvision geven wij interieuradvies op maat. Niet alleen kunnen wij je passend kleur en materiaal advies geven, het is ook mogelijk om een 3D tekening te maken.
Van kleine huiskamers tot grote bedrijfspanden: wij kunnen van elke ruimte een sfeervolle plek maken, op basis van jouw eigen wensen en voorkeuren. Met behulp van deze tekening worden jouw ideeën werkelijkheid, zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Zodra alle spullen dan binnen zijn, komt een stylingteam bij je langs om de spullen neer te zetten en de ruimte helemaal van top tot teen in te richten. Wij zorgen ervoor dat het hele plaatje compleet is.

Heeft u interesse in onze hulp, mail (dkw@kleinwinst.nl) of bel (0525-633707) dan gerust voor vrijblijvende informatie.
Heb je online op onze webshop iets leuks gevonden? Dan hoef je niet lang te wachten. Veel van onze producten hebben wij op voorraad, dus voordat je het weet kun je genieten van je nieuwe aanwinst.

Bezoek de website van DKW Woonvision