Deco Enzo

Mijn naam is Erica Rinkel, ik ben getrouwd met Henk en moeder van Lisa, Bert en Thijs. In onze woonwinkel Deco Enzo werk ik samen met Bianca en Ella. Wij zijn gek op mooie, unieke stukken. Kom snel langs bij ons in Venhuizen, wij adviseren u graag!

27 jaar lang ben ik werkzaam geweest in de tegel- en sanitair winkel van mijn ouders. Deze winkel is later overgenomen door mijn broer. Ik ben echt opgegroeid tussen interieurs, materialen en kleuren. Van huis uit heb ik een kijk op interieur mee gekregen en ik heb er onwijs veel plezier in!

In de loop van de jaren kreeg ik steeds meer vragen of ik mee wilde denken bij het inrichten van woningen in mijn omgeving. In 2009 ben ik begonnen met het geven van woonparty’s bij mensen thuis. Dat vond ik heerlijk om te doen. Het liep zo goed dat ik steeds vaker de vraag kreeg of ik de kleuren en totale styling van het interieur kon verzorgen. Dit is uitgegroeid tot een echte woonwinkel.

Onze winkel in ingericht als een huis, dat geeft een gemoedelijke sfeer. Iedereen voelt zich direct thuis!

Deco Enzo Venhuizen showroom Pure & Original

'Wij nemen alle tijd om samen met de klant tot het ideale plaatje te komen.'

De stijl van de winkel is sober, stoer en stijlvol. We kunnen klanten een compleet advies geven. Dit doen wij zowel in de winkel, als bij mensen thuis. Wij nemen alle tijd om samen met de klant tot het ideale plaatje te komen. Dat kan voor een landelijke woonstijl, maar ook voor een moderne woning.

De inrichting van de winkel is heel gevarieerd, we hebben steeds verschillende, unieke items. Hierdoor ziet de winkel er steeds weer anders uit. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen en af en toe gezellig te komen kijken. Ook is het mogelijk om producten op zicht mee te nemen, zo kun je thuis eerst kijken hoe het staat.

Deco Enzo venhuizen showroom Pure & Original
Deco Enzo venhuizen showroom Pure & Original

Deco Enzo Sterdealer Pure & Original

Wij verkopen verschillende merken, waar wij helemaal achter staan. Qua stijl en kwaliteit, maar ook omdat het merken zijn die eerlijke producten leveren, en niet overal verkrijgbaar zijn.

Wij zijn Pure & Original Star Dealer en hebben dus onze eigen mengmachine. Verf is voor ons een belangrijk onderdeel in het totaal interieur plaatje.

 

Bezoek de website van Deco Enzo
Deco Enzo venhuizen showroom Pure & Original