Publicaties september 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In september 2023 is er een publicatie geweest met Pure & Original verf in vtwonen magazine en Wonen Landelijke Stijl magazine editie 6.

Publicatie Pure & Original in vtwonen magazine Ed9 2023

In september in Pure & Original opgenomen in een publicatie in vtwonen magazine Ed9 met Fresco kalkverf in de kleuren Olive Drab, Cold Lava, Dark Forest, Artisan Tan, Gold Strand & Casa Blanca.

In elk nummer van vtwonen vind je het laatste woonnieuws en de trends op lifestyle gebied. Ontdek verschillende stijlen en lees persoonlijke woonverhalen.

 

In september is Pure & Original ook opgenomen in een Q&A kleurexpert in Wonen Landelijke Stijl Ed6 waarin we tips geven over het toevoegen van kleur in een kinderkamer.

 

 

Publicatie Pure & Original in Stylen Landelijke Stijl magazine van Wonen Landelijke Stijl september 2023

Ook in de special Stylen Landelijke Stijl van Wonen Landelijke Stijl mocht een publicatie van Pure & Original niet ontbreken.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

 

In september is Pure & Original ook opgenomen in de woonspecial van Brabeau Wonen Ed3 met een keuken in de kleuren Polar Blue, Old Ocre en Daybreak.

Brabeau is een tijdschrift over Noord-Brabant. Brabeau is in heel Brabant te koop in tijdschriftenwinkels en supermarkten. Iedere editie bevat een special over woonwinkelen in Brabant.

Provincial Gold Licetto Linda van der Wal Pure & Original
Licetto Soft Flamingo & Provincial Gold
Classico Courtly Rose
Credits: Linda van der Wal Studio Deense Zomer

In september was Pure & Original ook opgenomen in een artikel op Homify.nl over hoe je smalle ruimtes er optisch groter uit kan laten zien.
Het artikel is hier te lezen:

Hoe laat je smalle ruimtes er optisch groter uitzien? 15 tips!

 

Deel dit artikel