Publicaties november 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In de 12e editie van 2023 van de Residence is de kleur Clear Amber van Pure & Original opgenomen. In de kerstspecial van Wonen Landelijke Stijl is Fresco kalkverf gebruikt voor een publicatie.

 

Bij de categorie ‘In de stijl van’ in Residence magazine is de kleur Clear Amber van Pure & Original opgenomen.

Het magazine Residence biedt dagelijkse wooninspiratie, maar ook op het gebied van kunst en reizen. Het is een bron van inspiratie, gedreven door kwaliteit en originaliteit. Residence biedt een hedendaagse mix van stijlen en heeft exclusief toegang tot het huizenaanbod in het hogere segment.

 

Publicatie Pure & Original Wonen Landelijke Stijl kerstspecial Ed7 2023

In november is Pure & Original ook opgenomen in de kerstspecial bij Wonen Landelijke Stijl Ed7 met Fresco kalkverf.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

Deel dit artikel