Publicaties mei 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In mei 2023 zijn er publicaties geweest met Pure & Original in Home & Lifestyle Magazine in Spanje, in editie 6 van Residence, in de juni editie van Stijlvol Wonen en in Wonen Landelijke Stijl Ed2.

In de 86e editie van Home & Lifestyle magazine in Spanje is Pure & Original opgenomen met Fresco kalkverf.

Home & Lifestyle Magazine is een engelstalig magazine gelegen in Marbella, Zuid-Spanje met een passie voor modern design.

 

In de 6e editie van Residence is Pure & Original opgenomen met Marrakech Walls in de kleur Old Rose in het shopping gedeelte.

Het magazine Residence biedt dagelijkse wooninspiratie, maar ook op het gebied van kunst en reizen. Het is een bron van inspiratie, gedreven door kwaliteit en originaliteit. Residence biedt een hedendaagse mix van stijlen en heeft exclusief toegang tot het huizenaanbod in het hogere segment.

In de juni editie van Stijlvol Wonen wordt Pure & Original opgenomen in een binnenkijker bij de oprichter van Pure & Original, Erwin Floor, en zijn vrouw Loes Schlaman. Daarnaast is een interview te vinden met Friso Brandsma, huidige eigenaar van Pure & Original.

Stijlvol Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een pure, warme en tijdloze woonstijl. Stijlvol Wonen neemt je mee naar stijlvolle logeeradressen, laat je wegdromen bij prachtige foto’s, biedt je unieke interieur-reportages en geeft in interviews met professionals slimme woonoplossingen. Met behulp van de stylingideeën geef je je eigen interieur een chique boost.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

Op Homify.nl is Pure & Original gebruikt als inspiratiebron in een artikel over de invloed van kleur in een interieur op je stemming.
Het artikel is hier te lezen: De Impact van Kleur op Stemming en Interieurontwerp

Deel dit artikel