Publicaties maart 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In maart 2023 is Pure & Original opgenomen op de website van Wonen360.nl met Traditional Paint lakverf en op LivingEtc met een publicatie over het samenstellen van een kleurenpalet.

Op wonen360.nl is een artikel over Traditional Paint lakverf van Pure & Original geplaatst.

Wonen360.nl is een B2B-nieuwsplatform voor interieur- en woonprofessionals. Dagelijks publiceren ze op www.wonen360.nl het laatste nieuws uit de branche en relevante berichten uit binnen- en buitenland.

 

Traditional Paint Eggshell Old Wine

Pure & Original steekt lakverf in modern jasje

Pure & Original steekt lakverf in een modern jasje anno 2023! We kennen allemaal de klassieke lakverf kleuren zoals wit, beige, donkergroen en donkerblauw. Maar waarom kiezen we niet voor wat meer variatie? Lees hier meer.

 


 

Op LivingEtc.com is een artikel geplaatst over kleurenpaletten in het interieur waarbij Pure & Original wordt genoemd. LivingEtc is een online interieurplatform voor interieur- en woonprofessionals. Je dagelijkse dosis inspirerende ontwerpideeën, stijlvolle woningen en het laatste designnieuws

Landscape Classico Margaret de Lange Pure & Original
Classico Landscape
Credits: KOI Colour Studio, Margaret de Lange, Kirsten Visdal

Waarom voelt het kleurenschema van mijn huis vlak aan? Dit is wat mist!

Om meer verfijnde kleurenschema’s voor uw huis te creëren, ligt de sleutel in het aanbrengen van nuance door middel van accentkleuren, zegt Dagny Thurmann-Moe.

Lees hier meer (Engels)

Deel dit artikel