Publicaties januari 2024

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In januari 2024 is er een publicatie geweest met Pure & Original verf in Wonen Landelijke Stijl magazine editie 1, Landelijke Woonstijl editie 1 en Landelijk Wonen editie 1.

Publicatie Pure & Original in Wonen Landelijke Stijl magazine Ed1 2024

In Ed1 2024 van Wonen Landelijke Stijl is Pure & Original opgenomen in de inhoudsopgave en een binnenkijker.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

 

Publicatie Pure & Original in Stylen Landelijke Stijl magazine van Landelijk Wonen januari 2024

 

In Ed1 2024 van Landelijk Wonen is de nieuwe kleurenbrochure van Pure & Original uitgelicht en daarnaast wordt Pure & Original genoemd is een column.

Landelijk Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een authentieke woonstijl, zo dicht mogelijk bij de natuur wilt wonen en geniet van het buitenleven. Het magazine biedt puurheid, eenvoud, maar vooral harmonie. Speciale aandacht wordt gegeven aan alles wat ambachtelijk, traditioneel en authentiek is.

Publicatie Pure & Original in Landelijke Woonstijl magazine Ed1 2024

In Ed1 2024 van Landelijke Woonstijl is Fresco kalkverf in de kleur Old Flax van Pure & Original gebruikt in een binnenkijker.

De landelijke stijl is nog steeds een van de populairste woonstijlen van Nederland en België. Het gloednieuwe magazine Landelijke Woonstijl speelt daar op in en brengt vernieuwende en verfrissende inspiratie voor wie houdt van de landelijke stijl. Elke editie staat vol met bijzondere landelijke binnenkijkers, sfeervolle en praktische shopping tips en de belangrijkste adressen van Nederland en België. Zo wil Landelijke Woonstijl interieur liefhebbers laten wegdromen, inspireren en adviseren bij het creëren van hun eigen landelijke interieur.

Deel dit artikel