Publicaties januari 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In januari 2023 is Pure & Original opgenomen in Villa d'Arte magazine met de Elements Collection en in Wonen Landelijke Stijl met

In Ed6 januari/februari 2023 van Villa d’Arte magazine wordt de Elements Collection van Pure & Original onder de aandacht gebracht.

Het magazine Villa d’Arte laat je meevoeren naar de mooiste (reis)bestemmingen, genieten van fraaie architectuur, interieur- en exterieur-design, kunst, gastronomie, automotive en de leukste gadgets.

In Ed1 2023 van Wonen Landelijke Stijl  magazine wordt Fresco kalkverf in de kleur Canvas van Pure & Original onder de aandacht gebracht.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

Deel dit artikel