Publicaties april 2023

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In april 2023 zijn er publicaties geweest met Pure & Original in Residence, Wonen Landelijke Stijl en Landelijk Wonen.

In de kleurbijlage van Ed3 2023 van Wonen Landelijke Stijl  magazine word Pure & Original veel genoemd met verschillende kleuren en verfsoorten en geven we verftips in de Q&A.

Met Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland. Het is dan ook het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Naast inspiratie kun je genieten van shoptips voor landelijke meubels en accessoires, maar krijg je ook unieke pittoreske logeeradressen te zien. Met behulp van stylingtips helpen professionals je om je eigen interieur een prachtige landelijke stijl te geven.

 

In Ed5 van Residence magazine is aandacht besteed aan de Classico Elements Elements Collection van Pure & Original.

Het magazine Residence biedt dagelijkse wooninspiratie, maar ook op het gebied van kunst en reizen. Het is een bron van inspiratie, gedreven door kwaliteit en originaliteit. Residence biedt een hedendaagse mix van stijlen en heeft exclusief toegang tot het huizenaanbod in het hogere segment.

 

 

In Ed3 2023 van Landelijk Wonen zijn Licetto in de kleur Silver Like en Fresco kalkverf van Pure & Original te zien in de kleur Zinc in binnenkijkers.

Landelijk Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een authentieke woonstijl, zo dicht mogelijk bij de natuur wilt wonen en geniet van het buitenleven. Het magazine biedt puurheid, eenvoud, maar vooral harmonie. Speciale aandacht wordt gegeven aan alles wat ambachtelijk, traditioneel en authentiek is.

In nr 94 van Herenhuis magazine wordt Pure & Original genoemd in een publicatie over de behangcollectie van Art Decoff in samenwerking met Pure & Original.

Herenhuis is een woontijdschrift dat gericht is op het wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitjes. Daarnaast komen ook onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies aan de orde in dit magazine.

Deel dit artikel