Publicatie Stijlvol Wonen juni 2022

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In het juni-nummer van Stijlvol Wonen is de Fresco kalkverf en Classico krijtverf van Pure & Original opgenomen.

Het artikel is gericht op een prachtig appartement dat is omgetoverd tot vakantieverblijf. Het doel was om een lichte en rustige oase te creëren. Er is gekozen voor een rustig kleurenpalet met veel wit en zandkleuren. Vandaar dat voor de wand in de hal en de slaapkamer gebruik is gemaakt van Fresco kalkverf in de kleur Coffee Cream. De kleur komt mooi tot zijn recht in combinatie met goudkleurige lampen.

Daarnaast wordt in deze editie, voor een woonkamer, een heel ander kleurenpalet samengesteld. Hier wordt een aquapalet gebruikt waar blauw, groen en turquoise zich mengen. Wat zorgt voor een verfrissend geheel. In dit palet is gekozen voor de Classico Krijtverf van Pure & Original in de kleur Polar Blue.

Stijlvol Wonen is hét magazine voor iedereen die houdt van een pure, warme en tijdloze woonstijl. Stijlvol Wonen neemt je mee naar stijlvolle logeeradressen, laat je wegdromen bij prachtige foto’s, biedt je unieke interieur-reportages en geeft in interviews met professionals slimme woonoplossingen. Met behulp van de stylingideeën geef je je eigen interieur een chique boost.

Deel dit artikel