Publicatie Residence Ed6 2022

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In de 6e editie van 2022 van de Residence zijn diverse verfkleuren van Pure & Original opgenomen.

Er wordt een smaakvol kleurenpalet getoond waarin gebruik wordt gemaakt van de kleuren Praline en Brown Red. Met deze kleuren is een stijlvolle werkkamer gecreëerd. Die zorgt voor rust, maar tegelijkertijd ook focus.

Daarnaast wordt in deze publicatie van de Residence aangegeven hoe je eenvoudig kleur kunt toevoegen aan je interieur. Hoe je bijvoorbeeld warme kleuren samenbrengt met koude tinten en daarmee een optische illusie creëert. Zo krijg je wanneer je een lichte vloer samenbrengt met een donkere muur, optisch een hoger plafond. Doe je dit andersom: een lichte muur met een donkere vloer, dan lijkt je kamer breder.

Het magazine Residence biedt dagelijkse wooninspiratie, maar ook op het gebied van kunst en reizen. Het is een bron van inspiratie, gedreven door kwaliteit en originaliteit. Residence biedt een hedendaagse mix van stijlen en heeft exclusief toegang tot het huizenaanbod in het hogere segment.

Deel dit artikel