Publicatie Ariadne at Home Ed5 2022

Regelmatig verschijnen er artikelen over de producten van Pure & Original in de media. In de 5de editie van Ariadne at Home is de Marrakech Walls betonverf van Pure & Original opgenomen.

Het artikel is gericht op een prachtige droomboerderij in Zweden. Een authentiek pand dat volledig is gerenoveerd. Originele elementen die nog in goede staat waren zijn hergebruikt. Er is gekozen voor een combinatie van vredig en harmonisch. Voor de hal wilden ze een spannend en levendig effect, met tegelijkertijd een rustieke uitstraling. Vandaar dat is gebruikgemaakt van de Marrakech Walls betonverf van Pure & Orginal.

Alles in de boerderij is op elkaar afgestemd van muur tot deur, maar zelf het houten paard. Harmonie kan hier als sleutelwoord worden gebruikt. In het palet is voor een combinatie met blauw en groen gekozen. De kleur Blue Reef van Pure & Original maakt hier deel van uit.

In Ariadne at Home vind je leuke zelfmaakideeën met een stap voor stap-beschrijving. Zo kun je zelf aan de slag met zelfgemaakte woonitems. Daarnaast geven stylisten handige tips voor het creëren van een warm en persoonlijk interieur. Ariadne at Home staat vol met shoppingtips, wooninspiratie en stylingideeën. Alles voor een creatief, warm en persoonlijk interieur.

Deel dit artikel