Kleurinspiratie uit Portugal

Nazomer
We blijven met deze prachtige nazomer nog lekker lang in de zomer stemming. Voor deze blog heb ik als thema: kleurinspiratie uit Portugal gekozen.

Pure & Original kleurinspiratie zomer

Portugese zon

Aan het eind van de zomer vakantie boekte ik een spontaan last minute tripje, met mijn zusje naar de Portugese zon. Die spontane reisjes zijn vaak het best! Heerlijk om even weg te zijn en in zo’n mooie omgeving nieuwe energie en inspiratie op te doen.

Tijdens de vakantie gebruik ik de kleuren en sfeer als inspiratie voor mijn interieur.

Die mooie, smalle straatjes met de mooiste balkonnetjes en deuren. Ik ben er weg van, helemaal al de oude deuren. Tijdens de wandelingen naar het stadje en het strand maakte ik non-stop foto’s van al deze mooie plaatjes. Om ze na de vakantie niet te vergeten.

 

Pure & Original geel en groen moodboard

 

Kleur inspiratie

Inspiratie voor kleuren kom je overal tegen: als je maar goed kijkt. In mediterrane landen zijn de kleuren combinaties vaak zo mooi en door de kalkverven komen ze nog mooier tot hun recht.

 

Pure & Original groen moodboard

 

Kleur kiezen

Hoe gebruik je die kleuren nu in je eigen interieur? Ik vertaal ze door de foto’s naast de kleurkaarten te leggen. Heb je die thuis niet, dan zoek je ze op de Pure & Original Website op. Zo ontstaan er combinaties waar je zelf niet op was gekomen. Fijn om het vakantie gevoel het hele jaar vast te houden.

Een andere eenvoudige manier om deze sfeer langer vast te houden is om de foto’s af te laten drukken. Zoek de mooiste kleuren bij elkaar en geef de foto’s een mooie wand in huis. Als de kleur op de muren daar mooi bij past dan komen ze nóg mooier uit.

Ik ga nog even genieten van de laatste zonnestralen.

Tot de volgende keer!

 

Pure & Original blauw moodboard

 

Lesley Alma Pure & Original

Een blog van Lesley Alma blogger en video producer bij Lesley’s Lifestyle voor Pure & Original

Deel dit artikel