Babytalk: de kinderkamer verven

Bij het inrichten van de babykamer komt veel kijken… Om te beginnen natuurlijk de kleur! Toen ik net zwanger was en ideeën ging opdoen, dacht ik dat ik geen roze wilde. And, o, I was wrong! Toen ik namelijk een kleur tegenkwam bij Pure & Original was ik direct verliefd. Ik ging gelijk naar m’n vriend en zei: “Dit wordt ‘m!!!”.

Kleuren kiezen voor de babykamer

Ik vind het nog steeds niet makkelijk om kleuren kiezen. Je wilt een kleur waar je nog lang niet op bent uitgekeken, want ook al is het makkelijk om weer over te verven… toch wilde ik een kleur die ik goed kan combineren en waar we lang plezier van hebben. Zoals ik net al vertelde wilde ik in eerste instantie geen roze, maar toen ik de kleur  van Pure & Original zag, was ik echt direct om. Wat een prachtige kleur! Het is dan wel roze, maar ik vind het meer oudroze en daardoor heeft het een stoere touch. De meubels die we hebben zijn wit en grijs, dus het staat perfect bij elkaar!

In deze blog wil ik nog niet alles van de kinderkamer onthullen, maar natuurlijk heb ik een aantal sfeerbeelden gemaakt om te laten zien hoe mooi de kleur is en om jullie een impressie te geven van de prachtige kleur.

Verfsoort

Ik vind matte verfsoorten altijd erg mooi door de zachte en warme look. En, ik was al bekend met de verf van Pure & Original omdat we dit ook in de woonkamer hebben (Marrakech Walls). In de babykamer hebben we gekozen voor de krijtverf, Classico, van Pure & Original. De krijtverf is zacht en poederachtig, waardoor de verf een warme uitstraling heeft.

De voordelen op een rij:

  • Matte uitstraling;
  • Geen glans;
  • Fluweelzacht;
  • Warme, poederachtige uitstraling.

De kleur..!

Ik kan me voorstellen dat jullie nu heel erg benieuwd zijn naar de kleur! Dit is ‘m dus geworden: Skin Powder. We zijn echt heel erg blij met het resultaat. Zoals ik net al vertelde, deel ik nog niet de hele kamer, want dat deel ik de komende tijd in blogs. Uiteindelijk ga ik ook een babyroom tour filmen voor ons YouTube kanaal.

Skin Powder Classico Furnlovers Pure & Original
Classico Skin Powder
Credits: Furnlovers

 

Prachtig, toch?! Hieronder zie je al ietsje meer van de babykamer, maar binnenkort dus meer!

Kortom: een hele blije mommy-to-be hier! Ik ben benieuwd wat jullie van de kleur (en de sneak previews) vinden. De komende tijd kun je alle veranderingen volgen bij @furnlovers en bij @mariellewielheesen. Daarin zie je ook deze kleur terugkomen in de totale setting!

Pure & Original verf

Wil je kijken of deze verf iets voor jou interieur is? Ik vind het zeker een aanrader! Bekijk alle beschikbare kleuren via de kleurenkaart van Pure & Original. Wat is jouw favoriete kleur? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.

Marielle Furnlovers Pure & Original

Mariëlle is blogger bij Furnlovers. Een online inspiratiekanaal op het gebied van interieur, wonen en lifestyle.

Instagram: @mariellewielheesen
www.furnlovers.nl

Deel dit artikel