Binnenkijken in een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen

Inge en Bart de Beer verbouwden een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen tot gezinshuis met een indrukwekkende glazen achterpui. Ze gunden hun interieur de tijd om te groeien en waagden zich aan donkere kleuren. Hun advies: ‘Probeer dingen.’

De woonkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond, Black Smoke op de donkere wand en Evening Shadow op de lichtgrijze wanden.

De aangrenzende zitkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleuren Praline op de muur, White op de overige wanden en het plafond en de en suite deuren zijn geschilderd met Traditional Paint Eggshell in de kleur Black Truffle.

De slaapkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Nutmeg Powder op de wand en White op de overige wanden en het plafond.

De keuken is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond.

De gang is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond en Carazzo matte lakverf in de kleur Cannonball op de trap. Er is Traditional Paint High-Gloss in de kleur White gebruikt voor de deuren en in de kleur Black Hills op de voordeur.

De badkamer is geschilderd met Licetto afwasbare muurverf in de kleur Nutmeg Powder.

Deel dit artikel