Latte Macchiato Licetto Pure & Original

Binnenkijken in de boerderij van Erwin en Loes

Kijk binnen in de verbouwde boerderij van Erwin en Loes. Een landelijke woning voorzien van een modern interieur met een gouden randje.

Buitengevel en entree

De gevel van de woning is geschilderd met Calx Kalei in de kleur Silk White en de kozijnen en luiken met Traditional Paint Eggshell in de kleur Soft Taupe. Wanneer je de woning binnenkomt kom je in de entree terecht die geschilderd is met Licetto muurverf in de kleur Latte Macchiato.

Keuken

Vanuit de entree kom je binnen in de woonkeuken die geschilderd is met Licetto in de kleuren Black Hills, Mexican Sand en Latte Macchiato. Het plafond is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Silk White.

Woonkamer

Vanuit de keuken kom je via een gang in de woonkamer terecht waarbij de schouw is geschilderd met Traditional Paint High-Gloss Elements Collection in de kleur Copper door Pure & Original dealer Mooi & Puur. De wanden zijn geschilderd met Licetto in de kleur Latte Macchiato en het plafond met Classico krijtverf in de kleur Silk White. De balken van het plafond zijn geschilderd met Traditional Paint High-Gloss in de kleur Silk White. De vloer van de verhoging in de woonkamer is geschilderd met Carazzo vloerverf in de kleur Black Truffle.

 

Slaapkamer en badkamer

Op de benedenverdieping is ook de slaapkamer met ensuit badkamer te vinden. De slaapkamer is geschilderd met Licetto in de kleuren Latte Macchiato en Mexican Sand, het plafond met Classico krijtverf in de kleur Silk White. De badkamer is geschilderd met Licetto in de kleur Silverplate.

 

Koop de kleuren uit deze binnenkijker bij een dealer in de buurt:
> Pure & Original winkels

Bekijk hier alle Pure & Original kleuren:
> Pure & Original kleuren

Op zoek naar meer inspiratie? Laat je ook inspireren door onze moodboards en fotogalerij.

Deel dit artikel