Beton ciré of Marrakech Walls?

Ben je een fan van de strakke, moderne uitstraling van beton ciré maar nog niet klaar voor een volledig renovatieproject? Dan is Marrakech Walls wellicht de uitkomst, een vergelijkbare esthetiek en duurzame muurverf zonder de moeite en kosten van het installeren van beton ciré.

 

Wat is de overeenkomst tussen Marrakech Walls verf en beton cire?

Beide materialen hebben een getextureerde, matte afwerking die diepte en karakter toevoegt aan elk interieur- of exterieuroppervlak. Marrakech Walls verf creëert, net als beton ciré, een zacht, fluwelig effect dat het licht vangt en een gevoel van warmte en gezelligheid creëert.

Maar dat is niet alles. Zowel Marrakech Walls verf als beton ciré zijn milieuvriendelijke en duurzame opties die de uitstraling en sfeer van elke ruimte kunnen verbeteren. Pure & Original’s Marrakech Walls verf is gemaakt met natuurlijke pigmenten en kalk, terwijl beton ciré natuurlijke ingrediënten zoals cement en polymeren gebruikt. Bovendien zijn beide materialen bestand tegen vocht, vlekken en krassen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke gebieden zoals keukens, badkamers en gangen.

Een andere overeenkomst tussen Marrakech Walls verf en beton ciré is de veelzijdigheid en gemakkelijke toepassing. Marrakech Walls verf kan worden gebruikt op een verscheidenheid aan oppervlakken, waaronder pleisterwerk, beton en gipsplaten, en kan worden aangebracht met een kwast en spatel. Op dezelfde manier kan beton ciré worden gebruikt op muren, vloeren, aanrechtbladen en worden aangepast om unieke texturen, patronen en kleuren te creëren.

Verschillen Marrakech Walls en beton ciré

Natuurlijk zijn er ook enkele verschillen tussen Marrakech Walls verf en beton ciré. Beton ciré heeft bijvoorbeeld een iets ruwere textuur dan Marrakech Walls verf en is arbeidsintensiever om te installeren. Als je echter op zoek bent naar een kosteneffectief en onderhoudsarm alternatief voor beton ciré, dan is Marrakech Walls verf misschien de perfecte oplossing. Afgewerkt met bijvoorbeeld een sealer van Pure & Original biedt het dezelfde waterafstotende kwaliteiten als beton ciré. De enige uitzondering hierop is toepassing in de natte ruimtes in de badkamer zoals de douchecel.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om wat textuur en persoonlijkheid toe te voegen aan je huis of bedrijf, overweeg dan om Pure & Original’s Marrakech Walls verf  te gebruiken. De verf heeft een unieke en tijdloze uitstraling die zeker indruk zal maken.